Άλλα λέει στις συναντήσεις του ο Βούρος και άλλα στους δημότες

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του Δήμου που στάλθηκε σήμερα 15/10:

«Με τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Σπύρο Μπερδέση.

Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από τις  προοπτικές βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των χώρων άθλησης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας καθώς και την εξασφάλιση των αντίστοιχων πηγών χρηματοδότησης.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας».

Ο ίδιος ο Λ. Αυγενάκης ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter (και αναπαρήχθη σε όλα τα αθλητικά και όχι μόνο Μέσα):

«Συναντήθηκα και θεσμικά με τον Γιάννη Βούρο,τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας. Συζητήσαμε για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή του και τα περιθώρια αναβάθμισής τους, αλλά και για το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ και την εξέλιξη των εκεί έργων της Περιφέρειας.»

Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Βούρος ενώ συναντιέται με επίσημους για θέματα του γηπέδου της ΑΕΚ, εκδίδει ανακοινώσεις που αποκρύπτει αυτή την… λεπτομέρεια. Την πρώτη φορά απέκρυψε ότι η προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψει με την Περιφέρεια Αττικής αφορά τα πεζοδρόμια του γηπέδου (διαβάστε: Πονηριές Βούρου σχετικά με τα έργα πέριξ του γηπέδου). Τώρα αποκρύπτει ότι με τον υφυπουργό Αθλητισμού συζήτησε και για το γήπεδο (αλήθεια γιατί; ντρέπεται;).

Αν τα δελτία τύπου δεν είναι προσωπική υπόθεση του ειδικού συνεργάτη του επί του τύπου, φαίνεται ότι ο Βούρος έχει επιλέξει μια περίεργη τακτική. Άλλα να λέει στις συναντήσεις που κάνει, όπου συμμετέχει περίπου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ και άλλα να ανακοινώνει στους δημότες.


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Μιλάμε τώρα για τον δήμαρχο που δεν πάτησε μόλις στο τρίτο δημοτικό συμβούλιο από την εκλογή του επειδή είχε παράσταση στο θέατρο, αλλά βρήκε χρόνο την Δευτέρα να μαζέψει την παράταξή του (ή όσους τέλος πάντων -πλην εκλεγμένων- έμειναν, προσδοκώντας να χωθούν κάπου) στα γραφεία που διατηρεί στην Επταλόφου.

    Συνεπώς, γιατί σας κάνει εντύπωση το πόσο πολύ υποτιμάει την νοημοσύνη μας ο πολύς Βούρος εμφανιζόμενος πότε σαν Βούρος… εσωτερικού και πότε σαν Βούρος… εξωτερικού;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *