Γιατί ο Γρετζελιάς έκανε τσαλιμάκια στο Βούρο στο συμβούλιο;

Όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο Γρετζελιάς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι αποχώρησαν στην αρχή της συνεδρίασης από το δημοτικό συμβούλιο και παρέμεναν έξω από την αίθουσα μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης. Ήταν σαφές ότι ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα στη συμπολίτευση, έστω και με αυτόν τον καταγέλαστο και προσβλητικό για το δημοτικό συμβούλιο τρόπο.

Έτσι φτάσαμε στον τραγέλαφο να συζητώνται θέματα που έπρεπε να εισηγηθεί ο έμμισθος αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Γρετζελιάς και τα οποία αφορούν στη σίτιση και στη διανομή τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας, αλλά ο αντιδήμαρχος να βρίσκεται έξω από την αίθουσα και τα θέματα να ψηφίζονται με τις ψήφους της αντιπολίτευσης!!!

Η εξήγηση είναι δυστυχώς απλή και εξηγεί γιατί ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της διοίκησης Βούρου, Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσου δεν θα έχει όριο σε αυτή τη θητεία. Οι 4 εταίροι του 55% της διοίκησης θα καταλαμβάνουν το 90% όλων των θέσεων ευθύνης του Δήμου προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι αυτοί και τα στελέχη τους που έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Εκτός αυτού όμως, υπάρχει και η εσωτερική κατανομή και η επίδειξη ισχύος του Παντελή Γρετζελιά στο Βούρο, όπου ο Γρετζελιάς με τον τρόπο του πιέζει (είναι η πιο κομψή λέξη που μπορούμε να βρούμε) για διαρκώς και περισσότερα. Με τη στάση του προχθές του υπενθύμισε ότι αυτός ήταν που τον έβγαλε δήμαρχο και χωρίς αυτόν δεν θα μπορεί να διοικήσει το Δήμο με σταθερότητα. Προχθές δεν του βγήκε, όμως πέρασε πολλά μηνύματα μέσα και έξω και πάνω. Η συνέχεια προμηνύεται αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα, όχι όμως και συμφέρουσα για το Δήμο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *