Συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση ο Γρετζελιάς και στιγμές rock στο Συμβούλιο

Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκαν και θέματα που άπτονται της λειτουργίας του  προγράμματος «Εστία» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, που υλοποιείται με επιτυχία εδώ και 2 χρόνια στο Δήμο μας.  Ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών Άρης Βασιλόπουλος, στην αρχή της συζήτησης ρώτησε τη διοίκηση αν ευσταθούν οι καταγγελίες των οποίων έχει γίνει αποδέκτης ότι σχεδιάζεται να διώξουν υπαλλήλους και στη θέση τους μάλιστα να προσλάβουν ανθρώπους της συμπολίτευσης που δεν εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι. Ρώτησε επίσης για το αν ισχύουν οι καταγγελίες εργαζομένων ότι υπάρχουν άνθρωποι, χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο στη διοίκηση (ούτε εκλεγμένοι, ούτε έμμισθοι σύμβουλοι) που δίνουν εντολές σε εργαζόμενους, φτάνοντας σε σημείο να τους απειλούν με διώξιμο από τη δουλειά τους. Ο μοναδικός που απάντησε ήταν ο κ. Κουτσάκης, λέγοντας πως δεν πρόκειται η νέα διοίκηση να διώξει κανέναν εργαζόμενο. Ας ελπίσουμε να είναι έτσι.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε η συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης των διαμερισμάτων του προγράμματος. Να υπενθυμίσουμε ότι επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, εκτός των υπαλλήλων, υπήρχαν και δύο αιρετοί, ένας από τη συμπολίτευση και ένας από την αντιπολίτευση (Κοπελούσος). Χθες ο κ. Γεωργαμλής ενημέρωσε το σώμα ότι η διοίκηση προτείνει από την αντιπολίτευση το μέλος της παράταξης Γρετζελιά κ. Λέκκα. Μετά τον αναμενόμενο γέλωτα στην αίθουσα στο άκουσμα της πρότασης να λάβει τη θέση της αντιπολίτευσης στην επιτροπή ο κ. Γρετζελιάς, η συμπολίτευση Βούρου, Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσου ψήφισε κανονικά τον αποκλεισμό όλων  των υπόλοιπων παρατάξεων…

Το ευχαριστώ του κ. Γρετζελιά στο ότι η διοίκηση Βούρου του εξασφάλισε μία ακόμα θέση σε μία επιτροπή ήταν να μαζέψει την παρέα του και να αποχωρήσει από το χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Το πιο κωμικοτραγικό ήταν ότι μέσα στην αίθουσα είχε μείνει η Δύναμη Πολιτών να ψηφίζει 2 θέματα που αφορούν στη διανομή τροφίμων και σε πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας του ΕΣΠΑ σε άπορους συμπολίτες μας, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (υιός Γρετζελιάς) ήταν στην εξώπορτα του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τον πατέρα του. Τραγελαφικές καταστάσεις, που σίγουρα δεν περιποιούν τιμή το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *