Ο Βούρος, η προσωπική του ζωή, και η απουσία του από την πόλη…

Στο χθεσινοβραδυνό (9/10) δημοτικό συμβούλιο ήταν απών. Είχε θεατρική παράσταση. Μιλάμε για τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος όπως διαπιστώσαμε θα συνεχίσει μέχρι τέλος του χρόνου με καθημερινές σχεδόν παραστάσεις, που σημαίνει ότι δεν θα είναι παρών σε πολλά από τα δρώμενα της πόλης μας το επόμενο διάστημα.

Ήδη το 2ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, όταν άνοιγαν τα σχολεία και όταν η νέα δημοτική αρχή που συγκρότησε προσπαθούσε να… προσανατολιστεί στο δημαρχείο, ο ίδιος έλειψε μια εβδομάδα στην… Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις.

Στα κρίσιμα ραντεβού όμως φροντίζει να είναι παρών. Και φροντίζει να διοχετεύει φωτογραφίες από συναντήσεις του με τους… υπαλλήλους του Δήμου και με διάφορους παράγοντες (Κ. Μπακογιάννη, Κεραμέως, Μελισσανίδη) χωρίς όμως να μας διαφωτίζει περί τίνος συζητούν.

Φροντίζει όμως για την δημόσια εικόνα του, καλώντας τις τηλεοπτικές κάμερες να τον… απαθανατίσουν στην λαϊκή αγορά, παραμονή της θεατρικής πρεμιέρας του, προωθώντας και την παράσταση παράλληλα με το προφίλ του… λαϊκού ανθρώπου. Και παραπονούμενος, όπως βλέπετε στη σχετική εικόνα από το τηλεοπτικό βίντεο, ότι δεν έχει… προσωπική ζωή.

Εμείς αφήνουμε την Φωλιά των ΚουΚου να συζητά για την προσωπική ζωή του δήμαρχου Γιάννη Βούρου και αναζητούμε να μάθουμε πότε ο ίδιος ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης μας. Γιατί μπορεί να παραπονιέται ότι δεν έχει προσωπική ζωή, αλλά δεν του την στερεί η δημόσια παρουσία του. Στο κάτω – κάτω επιλογή του ήταν να ανταποκριθεί στο… τηλεφώνημα που δέχτηκε να κατέβει για δήμαρχος. Δεν τον πίεσε κανένας, ούτε τον υποχρέωσε να αφήσει τα βόρεια προάστια και να ασχοληθεί με την… ταπεινή μας πόλη, ούτε μας κάνει χάρη που έγινε δήμαρχος. Τις πολιτικές του φιλοδοξίες ήθελε να ικανοποιήσει και μάλιστα με έναν αξιόλογο μισθό.

Ας αφήσει, λοιπόν, τις θεατρικού τύπου δηλώσεις κι ας φροντίσει να ενημερωθεί για τα ερωτήματα που τέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δώσει απαντήσεις.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *