Δίχως δεκατιανό τα σχολεία για πρώτη φορά ύστερα από 5 χρόνια

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ξεκίνησαν τα σχολεία. Μία από τις πρώτες ενέργειες της… επάρατης δημοτικής αρχής Βασιλόπουλου το 2014 ήταν να δοθεί δωρεάν δεκατιανό στους μαθητές, κάτι που έγινε μέσω των δύο σχολικών επιτροπών του Δήμου. Και μάλιστα, αυτό έγινε με τον πιο ενδεδειγμένο και διακριτικό για τους μαθητές τρόπο, ύστερα από διαβούλευση με τη σχολική κοινότητα: από τα κυλικεία των σχολείων, ώστε να μην ξεχωρίζει κάποιο παιδί από τα υπόλοιπα. Σήμερα, και παρότι τα χρήματα υπάρχουν, το δεκατιανό δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γεγονός το οποίο σχολιάζεται ήδη αρνητικά στα σχολεία. Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9/10, σε ερώτηση του κ. Βασιλόπουλου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κωνσταντινίδης είπε ότι «είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής» να το συνεχίσει. Ελπίζουμε πως θα το συνεχίσουν για το καλό των μαθητών και των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας και δεν θα του επιφυλάξουν την τύχη της δημοτικής συγκοινωνίας…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

  1. Πολλά θα δει για πρώτη φορά η πόλη. Πολλά άσχημα. Συγχαρητήρια σε όλους τους πολύ αριστερούς που έβγαλαν το Βούρ(κ)ο δήμαρχο πολεμώντας λυσσαλέα την προηγούμενη δημοτική αρχή μέχρι τελευταία στιγμή. Η πόλη θα τους θυμάται για το τι ρόλο έπαιξαν. Ονόματα δε λέμε

    1. Έτσι ακριβώς! Φυσικά και θα θυμάται η πόλη τον ρόλο κάποιων κατά φαντασίαν «αριστερών» που έφεραν στη διοίκηση αυτόν τον αχταρμά πασόκων-δεξιών-ακροδεξιών-απολιτίκ.
      Τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να ξεχαστεί και δεν αργεί η ώρα που θα ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Με αποδείξεις και ονόματα, όπως έλεγε κι ένα παλιό τραγουδάκι.

    2. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιοι άλλαξαν στρατόπεδο. Δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Το πρόβλημα είναι ότι εξακολουθούν να το παίζουν για το θεαθήναι δημοκράτες και αριστεροί νομίζοντας ότι μπορούν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *