Σταματούν και τη Δημοτική Συγκοινωνία!

Με γοργούς ρυθμούς η διοίκηση Βούρου ξηλώνει το έργο που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Σήμερα ανακοίνωσαν την αναστολή των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας για το προσεχές διάστημα (!).

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η αναστολή αυτή γίνεται «στα πλαίσια της τακτικής συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών που προέκυψαν κατά την χρήση των λεωφορείων του Δήμου μας». Μα από όσο γνωρίζουμε ο Δήμος διαθέτει τρία λεωφορεία για τις δυο γραμμές, οπότε υπάρχει πάντα ένα λεωφορείο διαθέσιμο για να αντικαθιστά όποιο κάνει συντήρηση.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Παράλληλα θα επανασχεδιάσουμε τις διαδρομές και τη συχνότητα των δρομολογίων, διότι όπως διαπιστώσαμε από την έως σήμερα δοκιμαστική περίοδο της λειτουργία της, δεν εξυπηρετούσε σωστά το σύνολο των περιοχών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

Άρα με την αναστολή η διοίκηση Βούρου σκοπεύει να στείλει τη δημοτική συγκοινωνία στις… καλένδες του επανασχεδιασμού. Βαφτίζει τη λειτουργία της συγκοινωνίας «δοκιμαστική» και σταματά ένα έργο, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει σχεδιάσει επί μακρόν κι έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και διαδικασίες, αλλά και τη χρηματοδότηση για τα επόμενα δυο έτη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *