Πονηριές Βούρου σχετικά με τα έργα πέριξ του γηπέδου

Άλλα ανακοίνωσε η Περιφέρεια χθες, άλλα ανακοινώνει ο Δήμος σήμερα σχετικά με τη συνάντηση Πατούλη – Μελισσανίδη – Βούρου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση Πατούλη – Βούρου (!), αποκρύπτουν δηλαδή ότι τη συνάντηση είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι κατασκευαστές του γηπέδου και εκεί παραβρέθηκε (μάλλον… συμπληρωματικά) και ο κ. Βούρος (η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας).

Και προχωρούν παρακάτω σε μια ακόμα λαθροχειρία. Όπως ισχυρίζεται ο Δήμος η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου θα αφορά «Έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων στην πόλη μας». Μα η ανακοίνωση της Περιφέρειας, η οποία θα δώσει και τη χρηματοδότηση, αναφέρεται σε έργα «πέριξ του γηπέδου».

Με τέτοιες… πονηριές νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν το λαό της πόλης μας; Το ένα εκατομμύριο ευρώ δημόσιο χρήμα θα δοθεί μόνο για τη διαμόρφωση των χώρων γύρω από το γήπεδο και για καμιά άλλη περιοχή της πόλης. Είναι τα πρώτα χρήματα, τα οποία θα αρχίσει να πληρώνει ο Δήμος για ένα έργο που θα έφερνε στην πόλη την… ανάπτυξη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *