Ψήφισμα συμπαράστασης στον Χρ. Βρεττάκο έχει καταθέσει η Δύναμη Πολιτών

Ψήφισμα συμπαράστασης στο δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο έχει καταθέσει η Δύναμη Πολιτών στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Oil on, συμφερόντων Μελισσανίδη έχει καταθέσει αγωγή κατά του δημάρχου (δείτε σχετικό δημοσίευμα του Πολίτη) σε αντίποινα για τους αγώνες του Δήμου κατά της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Τη συμπαράστασή τους στο Χρ. Βρεττάκο έχουν ήδη δηλώσει πολλοί δήμαρχοι.

Το σχέδιο του ψηφίσματος:

Η Αγωγή της εταιρείας Oil one στον δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, με την οποία ζητά φυλάκιση ενός έτους και 500.000 ευρώ, αποτελεί επίθεση σε όλους όσους, με σταθερότητα και συνέπεια υπερασπίζονται το δικαίωμα για μια ανθρώπινη πόλη, επίθεση σε όλους όσους βάζουν το περιβάλλον και την ποιότητας ζωής των πολιτών πάνω από το κέρδος.

Η εκδικητική αυτή ενέργεια στο πρόσωπο του Δημάρχου, προσβάλλει συνολικά τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και επιχειρεί να τρομοκρατήσει όσους και όσες υπηρετούν με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς τα δικαιώματα και τη ποιότητα ζωής των πολίτων που τους εξέλεξαν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας στέκεται δίπλα στον Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο. Ενώνουμε την φωνή μας με όσους υπερασπίζονται την πόλη τους και ζητάμε την απόσυρση της απαράδεκτης αγωγής

Δύναμη Πολιτών

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *