Έργα ενός εκατομμυρίου «ανατέθηκαν» στον Γ. Βούρο για το γήπεδο

«Πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι τα έργα θα τρέξουν γρήγορα» δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ με τον περιφερειάρχη και τεχνικά στελέχη της Περιφέρειας, όπου ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά για να «τρέξουν» τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ποια έργα; Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας δεν διευκρινίζει, αν και είναι λαλίστατο σε χαρακτηρισμούς. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη το γήπεδο είναι «εμβληματικό» και γι αυτό η Περιφέρεια θα φτιάξει ένα… Παρατηρητήριο Υλοποίησης, ενώ όπως γράφει η ανακοίνωση «ξεκαθαρίσθηκε ότι πρόκειται για ένα δημόσιο έργο». Δεν μας διευκρινίζει η ανακοίνωση για ποιο έργο μιλά: αν δηλαδή χαρακτηρίζει δημόσιο έργο το… γήπεδο, ή όλα τα υπόλοιπα «συνοδά» έργα, τα οποία ακόμη αναμένουμε να μάθουμε ποια είναι.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Γ. Βούρος, στον οποίο… ανατέθηκε να υλοποιήσει «τα έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου» μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Γ. Βούρος περιορίστηκε να δηλώσει ότι «δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ανάμεσα στο Δήμο, την Περιφέρεια και την ΑΕΚ» (;).

Να περιμένουμε στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. να αναφερθεί ο δήμαρχος πιο αναλυτικά στις υποχρεώσεις που ανέλαβε η δημοτική αρχή έναντι του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *