20 + 15 + 1 + πόσα ακόμα εκατομμύρια για ένα ιδιωτικό έργο;

Πλειοδοσία εκατομμυρίων για ένα ιδιωτικό έργο, το οποίο χαρακτηρίζεται… δημόσιο. Μέχρι τώρα είχαμε τα 20 εκατομμύρια από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής για την ίδια την κατασκευή του γηπέδου, που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του κόστους του. Έχουν προστεθεί και τα 15 εκατομμύρια για την κατασκευή του έργου της υπογειοποίησης των δρόμων γύρω από το γήπεδο, το οποίο αν και η σκοπιμότητά του είναι απλά η πρόσβαση στο ίδιο το γήπεδο χαρακτηρίστηκε δημόσιο έργο. Τώρα μαθαίνουμε ότι θα δοθεί άλλο ένα εκατομμύριο για τη διαμόρφωση των πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου. Και όπως φαίνεται έχουμε και συνέχεια.

Εκατομμύρια, τα οποία θα μπορούσαν να δοθούν για την αναμόρφωση της πόλης μας, για να αποκτήσει η πόλη π.χ. ένα δημοτικό στάδιο ώστε να αθλούνται οι εκατοντάδες νέοι μας, για να λυθούν σοβαρά προβλήματα υποδομών προς όφελος των κατοίκων, δίνονται απλά για την εξυπηρέτηση ενός μεγάλου ιδιωτικού έργου.

Ο κ. Πατούλης εμφανίζεται γαλαντόμος απέναντι στο Δ. Μελισσανίδη με τα λεφτά του Δημοσίου… Και ο κ. Βούρος απλά… εκτελεί.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *