Τι προτίθεται να κάνει με τα ρέματα της πόλης μας η Περιφέρεια;

Συνάντηση εργασίας με τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας των Δήμων πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής, όπως μας πληροφορεί με δελτίο τύπου της. Στη σύσκεψη ήταν παρών ο υπουργός Εσωτερικών, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ο Γ. Πατούλης ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει στην Περιφέρεια Αττικής από τις υπηρεσίες της ένα Παρατηρητήριο Επικινδυνότητας Ρεμάτων, ενώ «έμφαση θα δοθεί στα έργα, παρεμβάσεις και μελέτες που υλοποιεί, πρόκειται να υλοποιήσει ή εκπονεί η Περιφέρεια».

Επειδή ανάμεσα στα έργα που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια είναι και ο εγκιβωτισμός / τσιμεντοποίηση του φυσικού τμήματος του Ποδονίφτη, έργο για το οποίο τόσο ο Δήμος μας, όσο και ο Δήμος Αθηναίων έχουν σταθεί αντίθετοι και έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι ειδικότερα σκοπεύει να κάνει η Περιφέρεια στα ρέματα της πόλης μας.

Όπως διαβάσαμε στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας στη συνάντηση ήταν παρών και ο αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία αντιδήμαρχος της πόλης μας Μ. Κουτσάκης. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν ο ίδιος έθεσε κάποιο τέτοιο ερώτημα στον περιφερειάρχη και αν γνωρίζει κάτι περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Δήμου και της Περιφέρειας οφείλουν να ενημερώσουν τους πολίτες για το τι ακριβώς σχεδιάζεται για την πόλη μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *