Θα πέσουν μηνύσεις!

Την ατάκα της Αμαλίας στο γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ Παρά 5′ θύμισαν οι επικλήσεις που ακούστηκαν στο χθεσινό (2/10) δημοτικό συμβούλιο. Τόσο ο κ. Γρετζελιάς ο πατήρ, όσο και ο κ. Κωνσταντινίδης, με επίκληση της επαγγελματική τους ιδιότητας απείλησαν (!) με μηνύσεις τον Άρη Βασιλόπουλο για όσα διημείφθησαν στη συνεδρίαση.

Προφανώς και οι δυο έχοντας την επαγγελματική συνήθεια να ασκούν (ατελώς) ένδικα μέσα, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψουν την έντονη κριτική στα πρόσωπά τους. Θα ήταν πάντως εντελώς πρωτότυπο δυο μέλη της διοίκησης, μετά την προσπάθεια περιθωριοποίησης της αντιπολίτευσης, να επιχειρήσουν και ποινικοποίηση του δημόσιου διαλόγου που ασκείται στα θεσμικά όργανα. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνονται τον ολισθηρό αντιδημοκρατικό δρόμο που ανοίγουν με μια τέτοια στάση και να μην το συνεχίσουν.

Ειδικά ο κ. Γρετζελιάς, ο οποίος από όσο μαθαίνουμε αντιμετωπίζει κάποιες… δυσκολίες τελευταία με το νόμο και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτο, όπως φάνηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, όπου ο γιός του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει τραβώντας (!) το μικρόφωνο από μπροστά του.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *