Θα καταδικάσει η πλειοψηφία τα επεισόδια; Το θέμα θέτει στο Δ.Σ. ο Α. Γούλας

Αν και μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή δεν έχει βρει μια κουβέντα να πει για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας από την ανεξέλεγκτη δράση των χούλιγκαν, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Α. Γούλας θέτει στο αυριανό Δ.Σ. το θέμα ζητώντας να υπάρξει καταδίκη.

Η επιστολή που έστειλε προς το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο:

Οι εικόνες ασχήμιας και βίας που έζησε η πόλη μας την Κυριακή το βράδυ έκαναν ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση και αίσθηση, όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και σε όλη τη χώρα. Ανεγκέφαλοι οπαδοί, που θέλουν να λέγονται και φίλαθλοι, επιτέθηκαν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ  σε περιπολικό του τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και σε αξιωματικούς της ομάδας ΔΙΑΣ προκαλώντας σοβαρούς  τραυματισμούς, καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα, και όλα αυτά μπροστά στους  τρομαγμένους   κατοίκους, στα απορημένα νεανικά μάτια, στους επισκέπτες της πόλης και στους έντρομους  περαστικούς οδηγούς.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο οφείλει στη συνεδρίαση της Τετάρτης να καταδικάσει ομόφωνα τα επεισόδια καθώς δημιουργούν αρνητική εικόνα για την πόλη, δικαιολογημένη ανησυχία στους κατοίκους της και προορισμό προς αποφυγή κατά τις ημέρες των αγώνων. Οφείλει επίσης σε συνεργασία με τις αρχές να προλάβει μελλοντικές παρόμοιες αρνητικές σκηνές, πριν αυτές γίνουν κακή συνήθεια για την περιοχή μας.

Αλέκος Γούλας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *