Θεσμικό… μπέρδεμα με Μπερδέση και Κωνσταντινίδη

Συνέχεια στις καταγγελίες που έχει κάνει δημοσίως ο Χαλκηδονικός δόθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με στελέχη της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πολίτη. Εκεί οι παράγοντες του Χαλκηδονικού… ξεσπάθωσαν για την άνιση, όπως υποστηρίζουν, μεταχείριση που υφίστανται στη χρήση των αθλητικών χώρων του Δήμου.

Ο δήμαρχος κλήθηκε να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρεί την ιστορική ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας, αφού αναγκάζεται να… μεταναστεύει για να μπορεί να βγάλει το προπονητικό της πρόγραμμα. Κι επίσης κλήθηκε να απαντήσει στη σοβαρή καταγγελία που διατυπώνεται στο εξώδικο που έχει επιδώσει στο Δήμο ο πρόεδρος του Χαλκηδονικού, ότι αθλητικοί χώροι του Δήμου επινοικιάζονται(!) σε αθλητικά σωματεία άλλων Δήμων και ιδιώτες, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι καρπώνονται τα μισθώματα.

Στη συνάντηση τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν τα στελέχη του Χαλκηδονικού επεσήμαναν ως θεσμικό ατόπημα να συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου πρόσωπα τα οποία κατέχουν ταυτόχρονα διοικητικές θέσεις σε αθλητικά σωματεία της πόλης. Συγκεκριμένα θεωρούν αδιανόητο ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, ο άνθρωπος δηλαδή που θα κληθεί να συνεργαστεί με όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης και να λύσει ζητήματα, όπως αυτό της ίσης κατανομής των ωρών χρήσης των αθλητικών χώρων, να είναι ταυτόχρονα στέλεχος ενός από τα σωματεία της πόλης (ο κ. Μπερδέσης είναι αντιπρόεδρος της ΦΕΑ). Αντίστοιχα σοβαρό ατόπημα θεώρησαν το ότι ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση, είναι και αντιπρόεδρος του Άτταλου, του σωματείου στο οποίο απευθύνουν αιχμές οι παράγοντες του Χαλκηδονικού με το εξώδικό τους.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βούρος φαίνεται ότι έχει να λύσει ένα γόρδιο δεσμό στις σχέσεις του με τα αθλητικά σωματεία της πόλης.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *