Αναζητείται… γραφείο για αντιδήμαρχο

Κλείνει ο πρώτος μήνας διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής, αλλά ακόμη δεν έχει λύσει… δομικά θέματα της λειτουργίας της. Ακόμη και σήμερα εις εκ των αντιδημάρχων της τετρα-παραταξιακής διοίκησης δεν έχει βρει γραφείο να… βολευτεί.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρήστο Γρετζελιά, ο οποίος ακόμη αναζητά… στέγη.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Έπεσε θύμα του παλιού στρατιωτικού κανόνα: «ο παλιός είναι αλλιώς…» Ο… παλιός Μιχάλης Κουτσάκης έσπευσε να αξιοποιήσει τα προνόμια του αντιδημάρχου Νέας Χαλκηδόνας και τη γνώση του χώρου στο δημαρχιακό κτίριο της Νέας Χαλκηδόνας και… κατέλαβε στον 3ο όροφο το γραφείο που στεγαζόταν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της προηγούμενης διοίκησης. Τι κι αν το γραφείο βρίσκεται ανάμεσα στα γραφεία των υπαλλήλων της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, ο Μ. Κουτσάκης έκρινε ότι αυτό το γραφείο αρμόζει στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Με τον ίδιο τρόπο έδρασε και ο έτερος… παλιός, ο Δημήτρης Κανταρέλης, ο οποίος βρήκε το γραφείο που του… ταίριαζε και το κατέλαβε πετώντας κυριολεκτικά έξω(!) τους υπαλλήλους που σταγαζόντουσαν εκεί.

Τώρα ο Γιάννης Βούρος καλείται να συμβιβάσει τις φιλοδοξίες των συνεργατών του και να αντιμετωπίσει την… γκρίνια του Παντελή Γρετζελιά, που βλέπει το γιό του να μην έχει ακόμα βρει ένα γραφείο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *