Κάλεσμα της Δύναμης Πολιτών σε συγκέντρωση στο ΣτΕ στις 2/10 για τον Ποδονίφτη

Κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ημέρα που εκδικάζονται οι προσφυγές κατά του έργου εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη, απευθύνει η Δύναμη Πολιτών:

Ο Ποδονίφτης όαση αναψυχής
ΟΧΙ στο σχέδιο τσιμεντοποίησης

Στις 2 Οκτωβρίου εκδικάζονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι τρείς προσφυγές που έχουν κατατεθεί από τον Δήμο μας, τον Δήμο Αθηναίων και τον Σύλλογο Ροή – Πολίτες υπέρ των ρεμάτων, κατά του σχεδίου εγκιβωτισμού – τσιμεντοποίησης των τελευταίων 780 μέτρων του Ποδονίφτη που διατηρεί ακόμα τη φυσική του μορφή.

Ένας ζωντανός βιότοπος, μια όαση πρασίνου που διατρέχει την ανατολική πλευρά της πόλης μας κινδυνεύει να μετατραπεί σε τσιμεντένιο οχετό.

Ο Δήμος μας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. απόφασης 305/20-12-2017) έχει εκφράσει την αντίθεσή του σε αυτό το οικολογικό έγκλημα.

Ζητάμε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή να υπερασπιστεί αυτή την ομόφωνη απόφαση που εκφράζει τη θέληση όλων των κατοίκων της περιοχής.

Σας καλούμε την επόμενη Τετάρτη 2/10 στις 9:30 πμ έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47) να υπερασπιστούμε το φυσικό περιβάλλον του Ποδονίφτη και να βάλουμε οριστικό τέλος στα σχέδια τσιμεντώματος.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *