Την Κυριακή 29/9 συνεχίζει η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη (42η) δράση «Χωρίς Μεσάζοντες», λόγω του προγραμματισμένου αγώνα δρόμου στις 6 Οκτωβρίου. Η δράση πραγματοποιείται από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, όπως κάθε φορά.

Μία δράση, που ξεκίνησε με την στήριξη της Δημοτικής αρχής και μιας ομάδας εθελοντών πολιτών, μεγάλωσε, δυνάμωσε και κατοχυρώθηκε  από τους  δημότες οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους, αλλά και την επιθυμία τους να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί, με προϊόντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και γεύσεις από την Ανατολή, με ελεγμένη ποιότητα και τιμές ανταγωνιστικές. Με στόχο την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, αλλά και της ενίσχυσης των περισσότερο ασθενέστερων ομάδων και δημοτών μας.

Όπως πάντα στο τέλος της δράσης  θα συγκεντρώνονται τα προϊόντα που προσφέρονται αντί αντιτίμου ενοικίασης του χώρου από τους παραγωγούς, αλλά και από κάθε πολίτη που θέλει να συνδράμει στην ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας.

Επίσης όποιος θέλει εθελοντικά να προσφέρει σε αυτή τη δομή μπορεί να ενταχθεί στο σύλλογο: ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, του Δήμου  Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *