Φιλαδέλφεια – Πειραιάς ένα τσιγάρο δρόμος

Οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις δεν είναι προνόμιο της δημοτικής αρχής Βούρου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους» Νίκος Μπελαβίλας σχολιάζει τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Μώραλη στον Πειραιά:

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ο επικεφαλής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Βλαχάκος, σε μία πρωτοφανή κίνηση και σε συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη, διεκδίκησε για την παράταξή του όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, αποκλείοντας για πρώτη φορά την Αριστερά και τον «Πειραιάς για Όλους» από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και το «Κανάλι 1». Δεν τους φτάνει ο έλεγχος του συνόλου σχεδόν των εθνικών ΜΜΕ, θέλουν και το μικρό ραδιόφωνο του Πειραιά μονόφωνο! Όταν λέγαμε είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Πειραιά απέναντι στους συγχωνευμένους συνδυασμούς Μώραλη-Βλαχάκου δυστυχώς αυτό εννοούσαμε.
Όμως το παιχνίδι του ενός και μοναδικού, απολύτως ελεγχόμενου, μαζικού μέσου επικοινωνίας το ξέρουμε από την εποχή της ΥΕΝΕΔ. Και η Αριστερά ξέρει να το παίζει καλά αυτό το παιχνίδι.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *