Όταν Κωνσταντινίδης κ.λπ. ανακάλυπταν τα «κρυμμένα μυστικά του Ποδονίφτη»

Στις 14 Απριλίου 2019 υποψήφιοι του συνδυασμού Πόλης Ενότητα συμμετείχαν σε δράση κατοίκων για τον καθαρισμό του Ποδονίφτη (στη φωτογραφία εικονίζεται ο επικεφαλής Τ. Κωνσταντινίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Α. Γούλας), φροντίζοντας να μας στείλουν και ένα σχετικό δελτίο τύπου, όπου περιέγραφαν τα «κρυμμένα μυστικά του Ποδονίφτη» και έγραφαν επί λέξει:

«Αυτό το τμήμα του ποταμού πρέπει να διαφυλαχθεί, να καθαριστεί ώστε η ρύπανση να μην ενοχλεί τους κατοίκους και όχι να τσιμεντοποιηθεί, καθώς αφενός έχει μία ιδιαίτερη οικολογική αξία και αφετέρου η τσιμεντοποίηση μπορεί να είναι επικίνδυνη».

Μια πολύ σωστή άποψη, που ταυτίζεται με την ομόφωνη θέση του δημοτικού συμβουλίου και την ουσία της προσφυγής που έχει κατατεθεί κατά του έργου εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη.

Αν και δεν αντιλαμβανόμαστε πώς αυτή η άποψη μπορεί να συνυπάρξει με τις προκλητικές απόψεις Γρετζελιά, αλλά και με τις μεθοδεύσεις Βούρου, περιμένουμε από τον αντιδήμαρχο Τάσο Κωνσταντινίδη και τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Αλέκο Γούλα να την υπερασπιστούν, μη επιτρέποντας την ενδεχόμενη προσπάθεια ανατροπής της υπάρχουσας ομόφωνης απόφασης του Δήμου μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *