Καθυστερεί η υπογειοποίηση; Ο Βασιλόπουλος φταίει…

Τα όρια της γελοιότητας φθάνουν πλέον τα κιτρινόμαυρα μέσα ενημέρωσης για να συντηρήσουν το οπαδικό μένος κατά της δημοτικής αρχής Βασιλόπουλου.

Τελευταίο… κρούσμα ρεπορτάζ της «Live Sport», το οποίο αναδημοσιεύει το FXnews και αφορά την καθυστέρηση έναρξης των έργων της υπογειοποίησης. Τα έργα αυτά, όπως μας πληροφορεί το ίδιο το ρεπορτάζ, θα αργήσουν ακόμη να ξεκινήσουν για κάποιο «γραφειοκρατικό λάθος», παρότι από τις 18 Απριλίου έχει ανακοινωθεί επίσημα ο ανάδοχος του έργου.

Το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας αναλύει την αιτία της καθυστέρησης για να καταλήξει σε ένα εντελώς άσχετο με το κείμενο επίλογο:

Αξίζει να τονιστεί, τέλος, ότι ανασταλτικός παράγοντας στην πορεία της διαδικασίας ήταν και ο πρώην δήμαρχος ΆρηςΒασιλόπουλος με τις πολλαπλές προσφυγές του, ζητήματα τα οποία έχουν ξεκαθαρίσει με την νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, που διάκειται θετικά στο έργο της «Αγιά Σοφιάς».

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε ότι καμιά σχέση δεν έχει η καθυστέρηση των έργων της υπογειοποίησης με το Δήμο, όπως και το ότι οι «πολλαπλές προσφυγές» είναι ένα κατασκευασμένο και επαναλαμβανόμενο ψέμα για τη στοχοποίηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Το περίεργο είναι ότι αυτά τα κατευθυνόμενα κείμενα επιλέγουν να αναπαράγουν και κάποια τοπικά μέσα, προφανώς επιδιώκοντας να αποπροσανατολίσουν την τοπική κοινωνία από πραγματικά σοβαρά ζητήματα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Α! Καλά! Για το fx τι να λέμε! Εδώ αναδημοσιεύει θέματα από συνωμοσιολογομπουρδολογικά sites τύπου «κατοχικά νέα». Στα οπαδικά hoaxes θα κολλήσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *