Με ποιο πρόγραμμα; Αναπάντητα ερωτήματα από τις 4 συμπράττουσες παρατάξεις

Καμιά αναφορά σε προγραμματικούς στόχους και στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο από το δήμαρχο Γιάννη Βούρο, όσο και από τους επικεφαλής των υπόλοιπων τριών παρατάξεων που συγκροτούν (όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως) τη νέα «ισχυρή» δημοτική πλειοψηφία.

Ο Γιάννης Βούρος αρκέστηκε να μιλήσει για συναινέσεις, χωρίς να μπει στον κόπο, αν και προκλήθηκε, να αναφέρει το προγραμματικό πλαίσιο των συνεργασιών που έχουν ανακοινωθεί.

Ο Άρης Βασιλόπουλος, έθεσε έντονα το ερώτημα σε όλους τους επικεφαλής των 4 παρατάξεων, πάνω σε ποιο σχέδιο συνομολόγησαν και τι πολιτική θα ακολουθήσουν χωρίς να λάβει ουσιαστικά καμιά απάντηση.

Τόσο ο ίδιος ο Γ. Βούρος, όσο και οι Παντελής Γρετζελιάς, Τάσος Κωνσταντινίδης και Χρήστος Κοπελούσος οχυρώθηκαν πίσω από τον Κλεισθένη, απαντώντας επί της ουσίας «Μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος», ενώ οι Γρετζελιάς – Κωνσταντινίδης υπεραμύνθηκαν της… ανεξαρτησίας τους.

Συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση

Κατά τα άλλα η συνεδρίαση είχε μια προβληματική γεωγραφία, με τις παρατάξεις Γρετζελιά – Κωνσταντινίδη να έχουν καταλάβει θέσεις αντιπολίτευσης, αν και με βάση τις ανακοινώσεις τους συγκροτούν την… συμπολίτευση. Πλην του Χρήστου Κοπελούσου, ο οποίος είναι πλέον ενσωματωμένος στην πλειοψηφούσα παράταξη οι άλλες δυο παρατάξεις δείχνουν να μην έχουν… κατανοήσει το ρόλο τους ως ενιαία πλειοψηφία.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *