«Χωρίς Μεσάζοντες» την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη

Την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2019, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 08.00 το πρωί έως τις 14,00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η 41η δράση της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.

Μία δράση που ξεκίνησε ακριβώς πριν 4 χρόνια, με πολύ μεράκι από εθελοντές , έχοντας φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση της νέας τότε Δημοτικής Αρχής, η οποία μέσα στις προτεραιότητές της είχε την στήριξη με όλους τους τρόπους των ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων, αλλά και όλων των δημοτών και πολιτών, την ενίσχυση των οικονομικών τους λειτουργώντας διάφορες αλληλέγγυες  δομές, προς όφελός τους.

Η δράση αυτή, μεγάλωσε, δυνάμωσε και κατοχυρώθηκε  από τους  δημότες οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους, αλλά και την επιθυμία τους, να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί όλο και καλύτερα, με προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με ελεγμένη ποιότητα, και τιμές ανταγωνιστικές.

Όπως πάντα στο τέλος της δράσης  συγκεντρώνονται τα προϊόντα που προσφέρονται αντί  αντιτίμου ενοικίασης του χώρου από τους παραγωγούς, αλλά και από κάθε πολίτη που θέλει να συνδράμει στην ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας.

Επίσης, όποιος θέλει εθελοντικά να προσφέρει σε αυτή τη δομή μπορεί να ενταχθεί στο σύλλογο: ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, της Ν. Φιλαδέλφειας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *