Γεωργαμλής – πρόεδρος, Τάφας, Κανταρέλης – αντιδήμαρχοι, ανακοίνωσε ο Βούρος

Την πρώτη επίσημη ανακοίνωση ανάθεσης αρμοδιοτήτων έκανε σήμερα (21/8) ο συνδυασμός Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής (Παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας  –  Nέας Χαλκηδόνας).

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Ηλίας Τάφας (Εκπαιδευτής πληροφορικής από το 2002 και καθηγητής ξένων γλωσσών από το 1997. Διευθυντής Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με πολυετή εμπειρία υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Δημήτρης Κανταρέλης  (Διπλωματούχος Μηχανολόγος  –  Μηχανικός Ε.Μ.Π Ιnt. Master, με μετεκπαίδευση στο εξωτερικό για βιομηχανικές εγκαταστάσεις δικτύων ατμού. Διαθέτει πολυετή πρακτική εμπειρία στη μελέτη & εγκατάσταση δικτύου ατμών και διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων & επαγγελματίες. Μέλος του List of Steam Experts του Διεθνούς Οργανισμού Steam UP. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας). 

Σταδιακά πρόκειται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι, μέλη των νομικών προσώπων.

Να σημειώσουμε ότι η ορκομωσία του δημάρχου και των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/8, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ.


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *