Εξακολουθούν οι επικοινωνιακές αθλιότητες «προεκλογικού» χαρακτήρα

Σχεδόν ενάμισης μήνας έχει περάσει από τις δημοτικές εκλογές και την αλλαγή που αυτές επέφεραν στη διοίκηση του Δήμου. Παρόλα αυτά κάποιοι στην πόλη εξακολουθούν και ζουν στον προεκλογικό… πυρετό. Μιλάμε για ένα μέρος του τοπικού τύπου που έχει ειδικευτεί στα ρεπορτάζ της… λακούβας, της… καμμένης λάμπας και της καταστροφής.

Έτσι ενώ οι… δαιμόνιοι ρεπόρτερ δεν «έτυχε» να περάσουν από κανέναν από τους δρόμους που ασφαλτοστρώνονται, δεν είδαν κανένα σχολείο όπου αναβαθμίζονται οι αυλές, δεν έχουν δει τα έργα στο άλσος, όμως ανακαλύπτουν συνέχεια κακοτεχνίες και καταστροφές.

Μόνο που καμιά από τις παιδικές χαρές, όπως και κανένας από τους αναπλασμένους χώρους δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα. Κάποια έργα που κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες για την αντικατάσταση του ειδικού τάπητα στα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί όργανα γυμναστικής βαφτίζονται καταστροφές και εγκατάλειψη.

Για να μην κουράζονται να αναζητούν εικόνες καταστροφής τους συνιστούμε να περάσουν σήμερα από την οδό Παπαναστασίου, όπου έχουν… καταστραφεί τα πεζοδρόμια για να προλάβουν να τα καταγράψουν πριν αυτά ανακατασκευαστούν.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *