Ενοχλεί η Δημοτική Αστυνομία – τρίτη δολιοφθορά σε 2 μήνες

Η τρίτη κατά σειρά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, δολιοφθορά κατά της Δημοτικής Αστυνομίας σημειώθηκε χθες (16/7) το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνση του Δήμου. Άγνωστοι εισέβαλλαν σε χώρο στάθμευσης και έκλεψαν αξεσουάρ από μοτοσικλέτες της Υπηρεσίας με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές που θέτουν τις μηχανές αυτές εκτός λειτουργίας.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Αφ/ων Γεωργιάδη 1και Πίνδου, όπου βρίσκεται το παρκινγκ οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας, ανάμεσα στο διάστημα 3.30’ και 4.30’ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επειδή η κεντρική είσοδος στο χώρο ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, οι επίδοξοι δολιοφθορείς βρήκαν τρόπο και μπήκαν από το χώρο που βρίσκεται δίπλα στο ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αστυνομίας κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Είναι προφανές, ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες, αποτελούν πλήγμα όχι μόνο για τη δημόσια περιουσία, αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Δημοτική Αστυνομία στην πόλη μας, κάνοντας ελέγχους για παραβάσεις του ΚΟΚ, κυρίως όσον αφορά στάθμευση οχημάτων σε ράμπες διέλευσης και θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ, αλλά και επιθεωρώντας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβάσεις στα τραπεζο-καθίσματα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *