Ο Πατούλης ενημερώνει για τα έργα που του ζήτησε ο… μάνατζερ

Μπορεί η παράταξη του Γ. Βούρου να απέφυγε να ενημερώσει για τα έργα που… υποδείχθηκαν από τους υπευθύνους του κατασκευαζόμενου γηπέδου (δείτε εδώ τη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν), όμως η παράταξη του νέου περιφερειάρχη ήταν πιο γλαφυρή. Έτσι μάθαμε κι εμείς για τα έργα που σχεδιάζονται.

Λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Γ. Πατούλη:

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε να συσταθεί τεχνική ομάδα παρακολούθησης των έργων στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι  από την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και την ΑΕΚ.
Ο νέος Περιφερειάρχης ενημερώθηκε, τόσο για την πορεία των έργων, όσο και για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής. Μεταξύ των δημόσιων έργων που απαιτούνται να υλοποιηθούν είναι αυτό της υπογειοποίησης, της διάνοιξης του πεζόδρομου που θα συνδέει το γήπεδο με τον σταθμό του Ηλεκτρικού, της ανάπλασης του άλσους και της κατασκευής των πεζοδρομίων γύρω από το γήπεδο.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι τουλάχιστον άλλη μια φορά στο παρελθόν είχε ανακοινωθεί η σύσταση ομάδας, η οποία όμως δεν συνεδρίασε ποτέ. Όσο για τα έργα, εντύπωση μας προκαλεί αυτός ο πεζόδρομος που θα συνδέει το γήπεδο με τον σταθμό του Ηλεκτρικού. Αλήθεια πότε σχεδιάστηκε κάτι τέτοιο; Και από πού θα περνά;


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *