Όταν ένας μάνατζερ υποδεικνύει σε ένα δήμαρχο «τι πρέπει να κάνει»…upd

Tον νέο περιφερειάρχη Αττικής και το νέο δήμαρχο της πόλης μας υποδέχθηκε στο εργοτάξιο ο μάνατζερ του γηπέδου Δ. Ανδριόπουλος και φρόντισε να τους υποδείξει το… έργο τους. Όπως φαίνεται στο video που δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν αρκετά… εύγλωττος στο τι «θέλει» από το νέο δήμαρχο. Θαυμάστε πώς υπαγορεύει στους αιρετούς τι πρέπει να κάνουν:
«Το ίδιο ισχύει και για τον νέο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος έχει ήδη πάρα πολλά να υλοποιήσει στο καινούριο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο, οπότε θέλουμε να ενημερώσουμε και τον κύριο Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για το που βρισκόμαστε σήμερα, για το ποια έργα έχει αναλάβει η Περιφέρεια και για το ποια έργα πρέπει να επιτελέσει ο Δήμος.»

UPDATED: Λιτό το δελτίο τύπου της παράταξης Πολιτών Πολιτεία, ενημερώνει απλά για την επίσκεψη. Καμιά ενημέρωση για τις… υποδείξεις του κ. Ανδριόπουλου:

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” και νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, επισκέφτηκαν το χώρο που κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία των εργασιών από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον υπεύθυνο υλοποίησης του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο.


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *