Γ. Βούρος: Οικοδεσπότης όλων των πολιτικών προσώπων;

Με μια ανάρτησή του ο Γιάννης Βούρος προσπαθεί να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται για την συμμετοχή του στην προεκλογική συγκέντρωση του Άδωνι Γεωργιάδη και την παρότρυνσή του να ψηφιστεί.

Γράφει στη σελίδα του στο facebook:

Που θα πάει… θα συνηθίσετε σε άλλο μοντέλο διοίκησης και σε άλλες λογικές συνεργασιών. Τα στεγανά κομματικά σας συμφέροντα και οι ιδεολογικές ομφαλοσκοπήσεις σας, ανήκουν σε άλλες εποχές παρωχημένης πολιτικής αντίληψης. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαι δήμαρχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και οικοδεσπότης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Η δήλωσή του δημιουργεί ορισμένα ερωτηματικά:

  1. Μιλά για στενά κομματικά συμφέροντα, ενώ είναι αυτός που αναμιγνύεται και πρωτοστατεί στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΙΝΑΛ και τη Νέας Δημοκρατίας.
  2. Ενώ λέει ότι θα είναι οικοδεσπότης όλων των πολιτικών προσώπων, για την ώρα έχει υποδεχθεί μόνο την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και μερικούς ακόμα πολιτευτές των δυο αυτών κομμάτων.
  3. Στην πόλη μας έχουν βρεθεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα, όπως π.χ. ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Γιατί δεν έσπευσε να τον υποδεχθεί και αυτόν; Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας είχε λάβει και σχετική πρόσκληση.
  4. Το «άλλο μοντέλο διοίκησης» περιλαμβάνει και παρότρυνση σε φήφιση συγκεκριμένου υποψηφίου;

Συγνώμη αν αυτά τα θεωρεί «ιδεολογικές ομφαλοσκοπήσεις», αλλά για εμάς είναι απαραίτητες διευκρινίσεις για το πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως δημάρχου «όλων των δημοτών της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας».


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *