Ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Χορωδίας του Δήμου

Από τον Δήμο λάβαμε δελτίο τύπου σχετικά με τις δραστηριότητες της Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας:

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, η Χορωδία μας συμμετείχε στην 9η χορωδιακή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε από τον Μουσικό όμιλο Νίκαιας, σε αίθουσα  του  Δημαρχείου Νίκαιας. Μαζί με άλλες πέντε χορωδίες, από διαφορετικούς Δήμους της Αττικής, άφησε και εκεί,  με το στυλ και το ρεπερτόριό της, το θετικό της αποτύπωμα, παίρνοντας παράλληλα εικόνες και εμπειρίες από τις άλλες, (π.χ. από την Χορωδία Τυφλών της Καλλιθέας).

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, θα κλείσει τον κύκλο των επιτυχημένων εμφανίσεών της, συμμετέχοντας στην 6η Συνάντηση Χορωδιών ΔΑΥΛΕΙΑΣ. Μαζί με τις Δημοτικές Χορωδίες της Λαμίας, των Θηβών, και της Δαύλειας, θα τραγουδήσει στην όμορφη πλατεία της Ιστορικής Δαυλίδας ή Δαύλειας της Βοιωτίας. Μία πόλη στην οποία αναφέρεται ο Όμηρος στην Ιλιάδα, ως σημείο  όπου ο Οιδίποδας σκότωσε τον πατέρα του Λάιο, ως χωριό που συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση του 1821, αλλά και στον απελευθερωτικό αγώνα της Ελλάδας το 1943, όπου πυρπολήθηκε από τις Ιταλικές δυνάμεις κατοχής.

_20190624_234901 (2).jpg

Έτσι θα ολοκληρώσει για τώρα τις δραστηριότητές της η Χορωδία μας, και θα επανέλθει τον Οκτώβρη, με νέες αποσκευές, εμπειρία, αλλά και ένα πρόγραμμα, με μεγαλύτερες απαιτήσεις, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, εστιάζοντας σε αφιερώματα και αναφορές σε καταξιωμένους πολίτες και καλλιτέχνες, ζώντες και μη, αλλά και σε παρουσιάσεις με κοινωνικό, αλληλέγγυο, περιεχόμενο,  προς ομάδες ανθρώπων με ιδιαίτερα προβλήματα και ανάγκες, που υπάρχουν σε διάφορους χώρους,( νοσοκομεία, γηροκομεία, ιδρύματα, κλπ).

Η Μουσικός – Μαέστρος μας, Μαρία Κάτσαρη και όλα τα μέλη της πολυπληθούς Χορωδίας μας σας εύχονται: Καλό καλοκαίρι και  καλή αντάμωση το Φθινόπωρο!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *