Μεγάλη συμμετοχή και σημαντικές παρουσίες στην κεντρική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου – εικόνες, video

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Δύναμης Πολιτών, την Παρασκευή 31 Μαΐου. Ο Άρης Βασιλόπουλος μίλησε σε ένα πολυπληθές ακροατήριο και κατάφερε να το ενθουσιάσει μιλώντας στην καρδιά και το συναίσθημα κάθε Φιλαδελφειώτη και Χαλκηδονιώτη.

Ο Γ. Ουσταμπασίδης ευχαρίστησε τον Π. Γρετζελιά, που τον… έμαθε να μιλάει σε συγκεντρώσεις

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι της παράταξης Ξανά Μαζί, του Παντελή Γρετζελιά. Χαιρέτισε ο Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και η Μαρίνα Εμμανουήλ.

Η Μ. Εμμανουήλ ήταν… καταπέλτης για τον πρώην επικεφαλής της

Και οι δυο άφησαν σοβαρές αιχμές για τη συμφωνία του επικεφαλής τους με τον Γ. Βούρο, έθεσαν σοβαρά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης και κάλεσαν σε στήριξη του Άρη Βασιλόπουλου. Παραβρέθηκαν ακόμη οι υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού Νεφέλη Αντωνιάδου, Μαρία Χατζηδάκη, Μίνα Νικολακοπούλου, Τέτη Σωτήρου, Θωμάς Κοτάμπασης και πολλοί ακόμα υποψήφιοι και ψηφοφόροι.

Δ. Ζησιμάτος: «Οι πολίτες αποφασίζουν μόνοι τους και δεν πρέπει να κατευθύνονται από τους αντιπρόσωπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής»

«Δεν μας χωρίζουν οι ιδεολογικές προτιμήσεις» τόνισε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας Δημήτρης Ζησιμάτος καλώντας όλους να βάλουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητας και να στηρίξουν τον Άρη Βασιλόπουλο.

Ο Γ. Δοπτόγλου

«Αν και στον πρώτο γύρο ψήφισα άλλη επιλογή, καλώ όλους να στηρίξουν την Κυριακή τον Άρη Βασιλόπουλο» είπε ο πρώην δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας Γιάννης Δοπτόγλου.

Η συγκέντρωση μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/dinamipolitonfx/videos/2439908766242276/

ή στο κανάλι της Δύναμης Πολιτών στο youtube;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *