Δ. Ζησιμάτος: Χωρίς κομματική ταυτότητα στηρίζουμε τον Άρη Βασιλόπουλο

Χαιρετισμό στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών στις 31/5 απηύθυνε ο Δημήτρης Ζησιμάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας το 1998 με τη στήριξη τότε της Νέας Δημοκρατίας. Ο χαιρετισμός του:

Την Κυριακή αυτή ψηφίζουμε για δήμαρχο όλων των πολιτών. Αυτή την Κυριακή δεν μας χωρίζουν οι ιδεολογικές προτιμήσεις. Αλλά μας ενώνει όλους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, το καλό της πόλης μας, η αγάπη για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Μας ενώνει η ανάπτυξη που πρέπει να έχει η αγαπημένη μας πόλη.

Γιατί σε αυτή την πόλη ζούμε εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Σε αυτό το ωραίο μέρος της Αττικής γης δεν ζουν αυτοί που αντιπροσωπεύουν τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και γι αυτό κανένας δεν πρέπει να κατευθύνει την ψήφο του πολίτη. Ο πολίτης δεν άγεται και φέρεται, ο πολίτης αποφασίζει μόνος του.

Βάζουμε όλοι μας σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στην άκρη την κομματική μας ταυτότητα και στηρίζουμε τον Άρη Βασιλόπουλο. Τον νέο αυτό, ο οποίος στην πενταετία που πέρασε έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και τελικά αναβάθμισε την πόλη μας.

Και πιστέύω από την Δευτέρα θα σηκώσει πάλι τα μανίκια μαζί με τους α΄ξιους συνεργάτες του για να δημιουργήσει την πόλη μας πρότυπο σε όλους τους όμορους δήμους μας.

Σας πρώην υποψήφιος δήμαρχος έχω την εμπειρία και επισημαίνω ότι οι επικεφαλής που απεχώρησαν από τον δεύτερο γύρο και οι οποίοι αγωνίσθηκαν έντιμα, όποια κατεύθυνση και να δώσουν, όποια δήλωση και να κάνουν ο κόσμος της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας έχει το δικό του κριτήριο και την δική του άποψη για το ποιον θα στηρίξει. Και είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει Άρη Βασιλόπουλο.

Δώστε το παρών στην κάλπη της Κυριακής, να νικήσει η Δύναμη Πολιτών γιατί ο Άρης θα είναι ο δήμαρχος για όλους τους δημότες, γιατί είναι ικανός, γιατί ο Άρης είναι έντιμος, γιατί ο Άρης είναι νέος άνθρωπος που έχει όραμα και διάθεση να δουλέψει για την πόλη μας, γιατί σε αυτή μεγάλωσε, σε αυτή μένει αυτός και το παιδί του και αυτή αγαπάει.

Άρη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και την Κυριακή βράδυ να πανηγυρίσουμε για τη νίκη σου ενωμένοι, χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *