Άρης Βασιλόπουλος: Η Ν. Φιλαδέλφεια κι η Ν. Χαλκηδόνα να μη γίνουν Παλέρμο

Το δίλημμα των εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου έθεσε ο Άρης Βασιλόπουλος σε μια ομιλία που μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας και νίκης:

Πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας

Πολίτες της Νέας Χαλκηδόνας

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή σας παρουσία στην τελευταία μεγάλη μας συγκέντρωση.

Μια συγκέντρωση που είναι μήνυμα νίκης την Κυριακή.

Μια συγκέντρωση που στέλνει σε όλη την πόλη, απ’ άκρη σ’ άκρη, το μήνυμα ότι οι συμπολίτες μας είναι αφέντες του εαυτού τους, δεν προσκυνάνε άλλους αφέντες.

Δεν προσκυνάμε ούτε αφέντες, ούτε τους φυτευτούς τους, έρχονται στην πόλη μας για να γίνουν τα όργανα εξυπηρέτησης ανομολόγητων συμφερόντων, σε βάρος της Νέας Φιλαδέλφειας, σε βάρος της Νέας Χαλκηδόνας. Γι’ αυτό και κρύβονται από το δημόσιο διάλογο όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μην αποκαλυφθείη γύμνια τους.

Ευχαριστώ τον κύριο Ουσταμπασίδη, την κυρία Χατζηδάκη, την κυρία Εμμανουήλ και πολλούς άλλους, όλοι γνήσιοι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες, που διάλεξαν να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό Ξανά Μαζί, με τον Παντελή Γρετζελιά, και σήμερα, ακούνε τη φωνή της καρδιάς τους, ακούνε τη φωνή της πόλης μας, κι είναι σήμερα εδώ, μαζί μας, στον κοινό αγώνα η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα να μην γίνουν Παλέρμο.

Ναι, φίλες και φίλοι,

Αυτό αποφασίζουμε την Κυριακή.

Αποφασίζουμε αν η δημοτική Αρχή στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης, αν θα έχει μπούσουλα το καλό της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, αν θα πασχίζει να βελτιώσει την κάθε γειτονιά, τη Μάδυτο, τους Απόμαχους, το Κουκλάκι, την Αγία Μαρίνα, την Ειρήνη, τη Χρυσαλλίδα, τον Έσπερο, τη Νησίδα…

ή αν, αντίθετα,

θα αλλάξουμε διοίκηση στο δήμο, και θα φέρουμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη, όπως ο κ. Βούρος, ή μια κάποια κυρία Παπακώστα, άνθρωποι που δεν πάτησαν το πόδι τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα επί δεκαετίες, Άνθρωποι που αν τους πεις λέξεις όπως «Χρυσαλλίδα» θα νομίζουν ότι τους μιλάς για κάποιο εξωτικό λουλούδι. Ή αν τους πεις τη λέξη «Φουγάρο» θα πιστεύουν ότι έχουμε βιομηχανίες στην πόλη μας και θα αρχίσουν να λένε ένα ποίημα για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, άνθρωποι που νομίζουν ότι η Μπριτάνια είναι εγκυκλοπαίδεια και όχι εργοστάσιο.

Κι όλοι αυτοί οι άσχετοι με την πόλη μας άνθρωποι, γιατί νομίζετε ότι διεκδικούν τη δημοτική Αρχή;

Θα προσπαθήσω να δώσω μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα, πριν όμως θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας και να σας το πω ξεκάθαρα:

Εάν στο δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή, είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που έχει ζήσει αυτή την πόλη και την ξέρει, αν είχα τον κ. Γρετζελιά, τον κ. Τομπούλογλου, τον κ. Σερετάκη, τον κ. Κωνσταντινίδη, τον κ. Κοπελούσο, ασφαλώς οι διαφορές μας θα ήταν σημαντικές, με κάποιους ίσως και ανυπέρβλητες, και θα τις έδειχνα όσο πιο καθαρά γινόταν, στους πολίτες.

Θα υπήρχε όμως μια κοινή βάση: Η κοινή βάση θα ήταν η κοινή μας παρουσία σε αυτή την πόλη, κάτι που δεν αμφισβητείται. Η αγάπη που έχουμε σε αυτή την πόλη. Οι ατέλειωτες ώρες που έχουμε ξοδέψει, προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε με διαφορετικούς τρόπους αυτή την πόλη.

Ναι, διαφορές θα υπήρχαν, εννοείται.

Αλλά δεν θα αμφισβητούσε κανείς την αγάπη του αντιπάλου του, για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

Δυστυχώς, οι δυνάμεις που ώθησαν τον κύριο Βούρο να κατέβει ως υποψήφιος, και μερίμνησαν να γνωρίσει και τους ανθρώπους του συνδυασμού του (γιατί εκείνος δεν ήξερε κανέναν στην πόλη που είχε να πατήσει το πόδι του για πολλά χρόνια), δεν θέλουν μια δημοτική Αρχή που να εργάζεται για ΟΛΗ για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

Προσέξτε:

Δεν θέλουν καν μια δημοτική Αρχή για να βοηθάει την ΑΕΚ

Θέλουν μια δημοτική Αρχή που να εξυπηρετεί χωρίς αντίρρηση, χωρίς δική της άποψη, δουλικά, κάθε σχεδιασμό, κάθε συμφέρον, κάθε εκμετάλλευση που αυτές οι δυνάμεις σχεδιάζουν πάνω στην αγαπημένη μας πόλη.

Η αναμέτρηση της Κυριακής, θέλω να το ξέρετε καλά αυτό, ΔΕΝ είναι «ΑΕΚ» από τη μια και «όχι ΑΕΚ» από την άλλη, αυτά δεν υπάρχουν.

Άλλωστε κάθε διοίκηση ενός Δήμου, είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους, κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του, όπως θέλουν να μας πείσουν οι συνήγοροι και βαστάζοι των συμφερόντων που θέλουν την πόλη να γίνει δικό τους φέουδο.

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ανάμεσα στη Δύναμη Πολιτών που ζει, ξέρει καλά και θέλει το καλό της πόλης μας –και αναπόσπαστο τμήμα της πόλης μας είναι ΚΑΙ Η ΑΕΚ- και από την άλλη μεριά στο συνδυασμό – τραγέλαφο του κ. Βούρου, που ποτέ δεν έφερε- ούτε πρόκειται να φέρει- την παραμικρή αντίρρηση σε όσους θέλουν να κάνουν τη Νέα Φιλαδέλφεια Παλέρμο, να την κάνουν Τσάινα Τάουν, να την κάνουν απλώς και μόνο ένα χώρο γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και τίποτα παραπάνω.

Σε αυτούς απαντάω από εδώ, ενώπιον του λαού της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας ξεκάθαρα: Η πόλη μας είναι σαφώς και η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ η ΑΕΚ. Μαζί με την μεγάλη αυτή ομάδα την οποία όλοι σεβόμαστε κι αγαπάμε, η Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα είναι η πόλη των ανθρώπων του μόχθου, είναι η πόλη των ζωντανών συλλόγων με την πολιτιστική και καλλιτεχνική δημιουργία, είναι τα σχολειά μας, είναι οι γειτονιές μας, είναι οι χώροι πολιτισμού και άθλησης για τα νιάτα της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

Η πόλη μας είναι η ιστορική της μνήμη, είναι οι πρόσφυγες που ήλθαν κυνηγημένοι και σε αυτά εδώ τα χώματα βρήκαν μια γωνιά, έβαλαν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Είναι τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, εμείς όλοι, που ζούμε, εργαζόμαστε, μεγαλώνουμε μέσα στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, και την αγαπάμε γι’ αυτό που είναι, την ίδια ώρα που θέλουμε να την κάνουμε ολοένα και καλύτερη.

Ξέρετε, το Φλεβάρη του 2016, αρνηθήκαμε να συναινέσουμε σε πρόταση να φύγει το γήπεδο της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, λέγοντας ότι εμείς δεν θα είμαστε αυτοί που θα διώξουν την ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως κάποιοι άλλοι στο παρελθόν, έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο γκρέμισμά του και τώρα το παίζουν φίλοι της ΑΕΚ… 
Αλίμονο όμως αν Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα ήταν μόνο κερκίδες, χλοοτάπητας και μπάλα. Είναι αναμφίβολα ΚΑΙ αυτό, αλλά όχι ΜΟΝΟΝ αυτό.

Φίλες και φίλοι, σήμερα δεν θα σας μιλήσω για προγράμματα, αυτά τα έχουμε πει επανειλημμένα, τα έχουμε διανείμει στην πόλη, και θα τα λέω σε όλους όσους συναντώ μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Σήμερα θέλω να σας κοιτάξω όλους και όλες στα μάτια και να σας πω πώς βλέπω εγώ το δίλημμα κάθε πολίτη μπροστά στην κάλπη της Κυριακής.

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο, απλό και κατανοητό, και σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια:

Εάν θέλετε μια πόλη, που όποιος δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις που λαμβάνονται πρέπει να εξαφανιστεί από αυτήν, να μετακομίσει και να τρομοκρατείται, τότε είναι υποχρέωσή σας να ψηφίσετε Γιάννη Βούρο.

Αν θέλετε μία πόλη, που όπως είπε ο κ. Βούρος, όποιος δημοτικός σύμβουλος δεν θα ψηφίζει τα θέματα που εισηγείται, θα κάνει το όνομά του βούκινο, ώστε να μη μπορεί να κυκλοφορήσει, τότε να ψηφίσετε Γιάννη Βούρο.

Όποιος και όποια από σας θέλει μια πόλη που η δημοτική της Αρχή να είναι πιστός ακόλουθος των όποιων επιχειρηματικών συμφερόντων την έστησαν και τη στήριξαν, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ψηφίσετε Γιάννη Βούρο.

Αν όνειρό σας για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα είναι ο δήμαρχός της να μη λογοδοτεί σε σας, αλλά να υποκλίνεται πίσω από βαριές πόρτες πολυτελών γραφείων, τότε μόνο το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βούρου μπορείτε να ρίξετε στην κάλπη.

Αν πράγματι, πιστεύετε ότι ένα καλύτερο μέλλον για τούτη εδώ την πόλη μπορούν να το εξασφαλίσουν όσοι δημιούργησαν το χειρότερο παρελθόν της και την οδήγησαν στο μεγαλύτερο τέλμα της ιστορίας της, όσοι χρεοκόπησαν το δήμο ως μέλη της διοίκησης Γαϊτανά, όσοι για την εγκληματική τους πολιτική δεν είπαν μια λέξη αυτοκριτικής, δεν ζήτησαν ποτέ ούτε ένα συγνώμη, τότε ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο Βούρου με όλα αυτά τα βαρίδια της πόλης.

Είμαι πολύ ξεκάθαρος, είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. ΑΥΤΟ είναι το δίλημμα της Κυριακής. Ποια πόλη θέλουμε, όχι ποιος από τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες θα τη διοικήσει. 
Γιατί στην κάλπη της Κυριακής έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα Φιλαδελφειώτη και έναν που απαρνήθηκε με δική του επιλογή τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πραγματικό δίλημμα είναι αν αυτή εδώ η πόλη που ζούμε, θα είναι η πόλη όλων μας, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ πόλη, ή θα είναι το παιχνιδάκι στα χέρια συμφερόντων που το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος στην τσέπη τους, κι ας γίνει ,όπως γράφουν δεξιά κι αριστερά, το άλσος ένα μεγάλο επιχειρηματικό φιλέτο.

Βέβαια, όλο το Άλσος δεν θα γίνει πεδίο επιχειρηματικής εκμετάλλευσης, γιατί ετούτη εδώ η δημοτική Αρχή, η δική μας δημοτική Αρχή, έδωσε μάχες και τώρα που έχουμε την ευθύνη του δήμου, και στα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μην γίνει στη θέση του ιστορικού σταδίου «Νίκος Γκούμας» ένα έκτρωμα που θα υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των περιοίκων και θα προσβάλλει την αισθητική της πόλης μας.

Πού ήταν τότε ο κύριος Γιάννης Βούρος, όταν πολλοί προσπαθούσαν να ματαιώσουν το φαραωνικό σχέδιο Γρανίτσα; Ήταν με την πλευρά του σχεδίου Γρανίτσα, και δεν τον ένοιαζε αν η ζωή των πολιτών από το παλιό τέρμα μέχρι τη συνοικία Ειρήνη γινόταν κόλαση.

Κι αργότερα, όταν όλοι εμείς κάναμε προσπάθειες βελτίωσης του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης και του άλσους μαζί, πού ήταν ο Γιάννης Βούρος;

Σας το λέω ειλικρινά: Όποιος ή όποια τον είδε να μετέχει σε μια συνέλευση πολιτών, ή να γράφει ένα άρθρο- παρέμβαση για ένα πρόβλημα της πόλης, ή να πήρε οποιαδήποτε πρωτοβουλία υπέρ της Φιλαδέλφειας και τη Χαλκηδόνας, τότε να τον ψηφίσει, αλλά να μου κάνει κι εμένα τη χάρη να μου δείξει αυτή την όποια παρέμβαση, γιατί εγώ που ζω σε αυτή την πόλη πάνω από 3 δεκαετίες, δεν έχω δει καμία, μα καμία ενασχόληση του κ. Βούρου με τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

Σας ρωτώ: εσείς έχετε δει έστω μια μικρή ενασχόλησή του με την πόλη μας;

Βλέπετε; Αυτό το ζούμε όλοι οι Φιλαδελφειώτες κι οι Χαλκηδονιώτες, όποια ιδεολογία κι αν έχουμε, όποια αντίληψη για τις επιδόσεις της δημοτικής Αρχής τα τελευταία 5 χρόνια.

Πού ήταν ο κ. Βούρος όταν παλεύαμε με την αείμνηστη Όλγα Στάθαρη να ολοκληρωθεί το 1ο δημοτικό εδώ, στου Σπαθάρη; Απευθύνομαι στον Τάσο Κωνσταντινίδη, που τότε ήταν πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, και τα στελέχη του συνδυασμού του ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ και τους ρωτώ: Θυμάστε πουθενά τον Γιάννη Βούρο, όταν τρέχαμε για του Σπαθάρη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό; 
Όταν τρέχαμε για το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο μαζί με την Επιτροπή αγώνα; Όταν κάναμε όλοι μαζί αγώνες για περισσότερα και καλύτερα σχολεία; 
Ρωτώ τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας: θυμάστε πουθενά στις κινητοποιήσεις σας για την κεραία του θανάτου ή για το αντιπλημμυρικό έργο στη Σκρα το Γιάννη Βούρο; 
Θυμάστε το Γιάννη Βούρο οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας στις προσπάθειές σας να τοποθετηθούν ηχοπετάσματα στην Εθνική οδό (κάτι που εμείς δρομολογήσαμε); 
Θυμάστε οι νέοι και οι νέες αυτής της πόλης, που έχετε αγωνιστεί για χώρους ελεύθερης έκφρασης, πολιτιστικής δημιουργίας και αθλητικής δραστηριότητας τον κ. Βούρο; 
Θυμάστε οι κάτοικοι της συνοικίας Ειρήνης στους αγώνες που έχετε δώσει ώστε η πλατεία να μην τσιμεντοποιηθεί και να παραμείνει ανοιχτή για όλους τους κατοίκους τον κ. Βούρο;

Εγώ πάντως δεν τον θυμάμαι

Από την άλλη μεριά, η Δύναμη Πολιτών, ο συνδυασμός του οποίου έχω τη χαρά και την τιμή να ηγούμαι, στέκεται όρθιος μπροστά σε κάθε πολίτη της Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα και του λέει καθαρά και ξάστερα:

Εάν το όνειρό σας για αυτή την πόλη είναι η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής του καθενός μας και με προσστασία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων,

Αν θέλετε το δήμο μας να διοικεί μια παράταξη που ναι! Έχει κάνει και κάνει λάθη, αλλά ασφαλώς μαθαίνει από αυτά, με ανοικτές τις πόρτες για συνεργασία με άλλες τοπικές δυνάμεις,

Αν θέλετε μια διοίκηση για τους πολλούς, για εκείνους που δεν έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη», που ζουν, εργάζονται και πονάνε αυτή την πόλη, που μεγαλώνουν αυτοί και τα παιδιά τους στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα,

τότε,

όσα ψηφοδέλτια κι αν πάρετε την Κυριακή στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε, θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή σας, καθήκον σας απέναντι σε αυτό το όνειρο που έχετε για την πόλη μας, είναι να ρίξετε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

Στην πρώτη μας θητεία, το βάρος το ρίξαμε αναγκαστικά – δεν είχαμε επιλογή- στην αποφυγή της χρεοκοπίας του δήμου, όπως μας τον παρέδωσαν οι τωρινοί συνεργάτες του κυρίου Βούρου. Ο καθένας μας ξέρει από το νοικοκυριό του ότι χωρίς λεφτά, ό,τι και να θέλεις να κάνεις στο σπίτι σου, δεν μπορείς.

Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα, να παραλάβουμε το δήμο σχεδόν χρεοκοπημένο, με έλλειμμα 1 εκ ευρώ, χωρίς να έχει καταθέσει ισολογισμό για 4 χρόνια, με ταμεία άδεια και τους προμηθευτές έξω από την πόρτα του δημάρχου να ζητάνε τα λεφτά τους, που όμως δεν υπήρχαν.

Και μέσα στα τρία πρώτα χρόνια, μπορέσαμε να πετύχουμε την οικονομική ευρωστία του δήμου μας με (Προϋπολογισμός από 14 εκ – 40 εκ, 7.5 εκ ταμειακά διαθέσιμα)

Έτσι, εδώ και περίπου δύο χρόνια ρίξαμε το βάρος στην αναμόρφωση της ζωής στην πόλη, με συνδυασμένες ενέργειες όπως ένα Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η ανάπλαση των πλατειών και των χώρων πρασίνου της πόλης, η ανάπλαση και η δημιουργία νέων γηπέδων, η ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών, η μεταμόρφωση του Άλσους σε ένα χώρο φιλικό προς τις οικογένειές μας, να μπαίνουν μέσα τα παιδιά και να παίζουν, να χαίρονται αυτό τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου, μαζί με τους γονείς και τους παππούδες τους.

Κάποιοι άλλοι βλέπουν την πόλη μέσα από τα μάτια του γηπέδου, εμείς βλέπουμε το γήπεδο μέσα από τα μάτια της πόλης μας. Εσείς διελέγετε την Κυριακή τι από τα δυο προτιμάτε.

Εξηγήσαμε τι κάναμε, αλλά κάναμε και την αυτοκριτική μας που σε κάποιες στιγμές δεν κινηθήκαμε πιο γρήγορα, πιο αποφασιστικά.

Γιατί εμείς, αυτήν εδώ την πόλη τη ζούμε, αναπνέουμε και μεγαλώνουμε σε αυτήν,

Εμείς δεν είμαστε φυτευτοί στην πόλη, δεν έχουμε έλθει να κάνουμε δουλίτσες για κάποιους άλλους. Δεν παρατήσαμε τη Φιλαδέλφεια από δική μας επιλογή, δεν εξαφανιστήκαμε, δε ρίξαμε μαύρη πέτρα πίσω μας…

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, τι να κάνουμε;

Την Κυριακή πράγματι κρίνεται η αυριανή ταυτότητα της Φιλ και της Χαλ

Κρίνεται αν θα μείνουμε μια πόλη των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου και του πολιτισμού, μια τοπική κοινωνία που θα χαιρόμαστε να ζούμε μέσα σε αυτή,

ή, από την άλλη,

αν θα γίνουμε Παλέρμο. Αν θα έχουμε μια δημοτική Αρχή κι ένα δήμαρχο που δεν ζει στην πόλη, που δεν την ξέρει την πόλη, που δεν την πονάει την πόλη, ένα δήμαρχο υποτακτικό μεγαλοπαραγόντων που τον φύτεψαν εδώ και απλώς περιμένουν να ανθίσει για δικό τους συμφέρον.

Εμείς λέμε ότι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα

Δεν θα γίνει Παλέρμο

Δίνουμε ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς ξεχωριστά τον αγώνα χωρίς στιγμή να σταματήσουμε, ανυποχώρητα, μαχητικά, από τώρα ως την Κυριακή το βράδυ, να πείσουμε όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε για το μεγάλο, το πραγματικό, το κρίσιμο δίλημμα της κυριακάτικης κάλπης,

Προστατεύουμε το χαρακτήρα της πόλης μας

Επιλέγουμε για τη διοίκηση του δήμου κάποιους από εμάς, όχι τους φυτευτούς που έρχονται επισκέπτες στην πόλη με ιδιοτελή κίνητρα

Επιλέγουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, όχι να γίνουμε βαστάζοι συμφερόντων

Επιλέγουμε να κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη χωρίς ντροπή

Να αντικρύζουμε τα βλέμματα των παιδιών μας με περηφάνεια.

Ψηφίζουμε Δύναμη Πολιτών

Ψηφίζουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε, Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, και

Στέλνουμε τους φυτευτούς εκεί που πραγματικά βρίσκονται. 
Μακρυά από την πόλη

Γεια σας και με τη νίκη την Κυριακή

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *