Ύποπτα παιχνίδια με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε στήριξη της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την οποία δήθεν υποστήριζε την υποψηφιότητα Βούρου. Μόλις προ ολίγου αναρτήθηκε στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook η επίσημη θέση της οργάνωσης, η οποία είναι πολύ διαφορετική, αφού καλεί σε ψήφο κατά συνείδηση.

Προφανώς κάποιοι κύκλοι έχουν αποδοθεί στην κατασκευή ανακοινώσεων, αφού και από την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας αμφισβητήθηκε η ύπαρξη ανακοίνωσης υποστηρικτικής προς το πρόσωπο του Βούρου. Το γεγονός είναι ότι παίζονται ύποπτα παιχνίδια σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

Η ΟΝΝΕΔ υπήρξε και παραμένει το ζωτικότερο κομμάτι της ΝΔ. Σε κάθε μάχη δήλωσε παρούσα και οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Αν και στον 2ο γύρο των εκλογών δεν υπάρχει υποψηφιότητα που να υποστηρίζεται από την ΝΔ, καλούμε μαζικά τα στελέχη μας και όλους τους νέους της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ευχή όλων μας, το αποτέλεσμα της κάλπης να αποβεί επωφελές για την πόλη μας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *