Π. Γρετζελιάς: «πρέπει να τρέξουμε για να γίνουν τα συνοδά έργα του Γηπέδου της ΑΕΚ»

Για όσους απορούσαν για ποιο λόγο ο παλαίμαχος κ. Γρετζελιάς ξαναγύρισε ως υποψήφιος Δήμαρχος, η χθεσινή ένθερμη όσο και μακροσκελής ανακοίνωση στήριξης στον εκλεκτό του Μελισσανίδη έλυσε κάθε απορία. Για μαξιλάρι.

Ο  κ. Γρετζελιάς βιάζεται να εξυπηρετήσει. Ανάμεσα σε διάφορα μπλα- μπλα περί του καλού της πόλης, γράφει : «για τα συνοδά έργα του Γηπέδου της ΑΕΚ δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε , πρέπει να τρέξουμε για να γίνουν, διαφορετικά σε λίγους μήνες, η πόλη μας θα πάθει ‘’μπλακ άουτ ‘’…»

Με τον όρο «συνοδά έργα» εννοείται το έργο της υπογειοποίησης των δημόσιων δρόμων μπροστά από το γήπεδο. Ένα έργο που θα αποκόψει διαμπερείς κινήσεις και θα υπερφορτώσει την λεωφόρο Δεκελείας, ένα έργο που δεν εξυπηρετεί ούτε κατά τις ώρες των αγώνων αφού η κίνηση θα διακόπτεται ούτως ή άλλως πριν και μετά την πρόσοψη του γηπέδου. Ένα έργο που για τους παραπάνω προφανείς λόγους δεν βρήκε ούτε μια θετική ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο (σε αντίθεση π.χ. με το ίδιο το γήπεδο). Ένα έργο που ωστόσο δεν εξαρτάται καθόλου από το αν θα «τρέξει» ο Δήμος, αφού δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια και έχει ήδη δοθεί στην εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη!

Γιατί τότε τόση πρεμούρα; Ένας λόγος είναι ότι στα σχέδια της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ του Μελισσανίδη, περιλαμβάνεται και η βύθιση ενός δημοτικού δρόμου, της Χρυσοστόμου Σμύρνης. Η παρούσα δημοτική αρχή είχε καταστήσει σαφές στις γνωμοδοτήσεις της ότι δεν θα το επέτρεπε. ΄Έτσι στην διορθωμένη μελέτη του έργου αναφέρεται ότι θα αφήσουν μια αναμονή για όταν βρεθεί μια δημοτική αρχή που θα συμφωνήσει (!).

Είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος; Ή μήπως αφορά και άλλα επιχειρηματικά σχέδια «συνοδευτικά του γηπέδου» τα οποία ένας «πρόθυμος» Δήμαρχος θα κληθεί να εξυπηρετήσει με την στήριξη και της παράταξης του κ. Γρετζελιά;

Στο μόνο που έχει δίκιο ο κ. Γρετζελιάς είναι ότι τους επόμενους μήνες, μόλις τα συνοδά έργα ξεκινήσουν, η πόλη θα πάθει μπλακ – άουτ. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

Εκτός αν οι ψηφοφόροι τους κόψουν το δρόμο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *