Ένας – ένας διαφωνούν οι υποψήφιοι του Γρετζελιά με τη στήριξη σε Βούρο

Σεισμό στην παράταξή του Παντελή Γρετζελιά έχει προκαλέσει η απόφαση να στηρίξει το Γ. Βούρο στο Β’ γύρο. Ήδη από χθες βράδυ, στη συνάντηση που είχε καλέσει για να επισημοποιήσει την προσωπική του απόφαση (και αφού λίγες ώρες πριν είχε συναντηθεί με τον ίδιο το Δημήτρη Μελισσανίδη) οι λίγοι παραβρισκόμενοι υποψήφιοι του συνδυασμού του εξέφρασαν διαφορετική άποψη. Σήμερα το διαδίκτυο βράζει από καταγγελίες. Δυο από τις υποψήφιες του συνδυασμού του η Μαρίνα Εμμανουήλ και η Μίνα Νικολακοπούλου τα λένε… χοντρά.

Του καταλογίζουν ότι είναι δημαγωγός, ότι είχε προαποφασίσει τη συνεργασία του με το Βούρο και γι αυτό δεν έκανε έντονη προεκλογική εκστρατεία, ότι έλεγε απίστευτες ασχήμιες για τον Άρη Βασιλόπουλο και αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει συναλλαγή με το Βούρο, που βγήκε με τη σημαία της ΑΕΚ και χωρίς πρόγραμμα για να εφαρμόσει το… πρόγραμμα του Π. Γρετζελιά.

Ακολουθούν πολλοί ακόμα δυσαρεστημένοι υποψήφιοι, οι οποίοι αναμένεται να βγουν ανοικτά υπέρ του Άρη Βασιλόπουλου. Αυτοί που είναι αγανακτισμένοι με τη στάση Γρετζελιά είναι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του. Αναμένεται ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *