Οι αντιδήμαρχοι της Γαϊτανά και η… επίτροπος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διοικήσουν την πόλη;

Η επιστροφή της πιο αποτυχημένης διοίκησης του Δήμου επιχειρείται μέσα από το «λαμπερό» σχήμα του Γιάννη Βούρου, πλαισιωμένη από την εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της σταυροδοσίας.

Οι αντιδήμαρχοι της Γαϊτανά, της δημοτικής αρχής που άφησε το στίγμα της στην οικονομική κατάρρευση του Δήμου και στην αποδιάρθρωση των υπηρεσιών του και «τιμωρήθηκε» το 2014 από το λαό της πόλης, που την έστειλε στην πέμπτη (5η) θέση, είναι τα βασικά στελέχη που έχουν εκλεγεί από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία και φιλοδοξούν να διοικήσουν και πάλι το Δήμο στο πλευρό του Γιάννη Βούρου: Κανταρέλης, Καραβίας, Κουτσάκης (ο Παπανικολάου έπεσε… θύμα της υπερσυσσώρευσης παραγόντων στη Νέα Χαλκηδόνα) και Γκρίτζαλης στην κοινότητα Νέας Χαλκηδόνας.

Μαζί τους η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της… ΠΑΕ ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα, την οποία επέβαλε ο ίδιος ο μεγαλοπαράγοντας εν είδει «επιτρόπου» στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με την πόλη μας.

Στην ομάδα του Γ. Βούρου βρίσκονται επίσης δυο γνωστοί αυτοδιοικητικοί «παράγοντες» της πόλης, οι οποίοι αν και εκλέγονται επί σειρά ετών έχουν λάμψει δια της απουσίας τους από τα δημοτικά συμβούλια: Γεωργαμλής και Πλάτανος και οι παλιοί συνεργάτες του Χάρη Τομπούλογλου, Γραμμένος και Κοσκολέτος. Την δεκάδα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων συμπληρώνουν o γνωστός… τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης και ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης Η. Τάφας.

Αυτή είναι η dream team των ονείρων του κ. Βούρου, ο οποίος ακόμα δεν μας έχει ξεκαθαρίσει από πού έλαβε το… τηλεφώνημα πριν 5 μήνες για να κατέβει στην πόλη και να ανακατευτεί με τα κοινά.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *