ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συνεχίζουμε για τη νίκη της πόλης μας

Κάλεσμα υποστήριξης στις εκλογές της 2ας Ιουνίου απευθύνει η Δύναμη Πολιτών και ο Άρης Βασιλόπουλος, τονίζοντας την άνοδο σε ψήφους και ποσοστά που πέτυχε η παράταξη στις χθεσινές δημοτικές εκλογές:

Ευχαριστούμε θερμά τους 4.093 συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους της Δύναμη Πολιτών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επαναδιεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου. Σε όλη την προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το έργο μας, αλλά και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που διαπνέεται από εμπειρία και όραμα. Ο κ. Βούρος εμφανίστηκε να διεκδικεί την ψήφο των δημοτών με ένδεια προγραμματικών δεσμεύσεων, εμφανή άγνοια για τα προβλήματα της πόλης και της αυτοδιοίκησης και μοναδικό «προσόν» τη σχέση του με συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Σε αυτό το περιβάλλον πετύχαμε άνοδο των ψήφων της Δύναμης Πολιτών κατά 750 ψήφους και του ποσοστού μας κατά 4,5 μονάδες σε σύγκριση με τις εκλογές του 2014.

Βαδίζοντας προς τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους δημότες ότι από την επιλογή τους εξαρτάται το μέλλον αυτής της πόλης. Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην τροχιά αναγέννησης και προόδου που έχει ξεκινήσει πριν 5 χρόνια και την επιστροφή στην εικόνα καταστροφής και λεηλασίας του Δήμου που τον είχαν φέρει οι σημερινοί συνεργάτες του κ. Βούρου.

Το δίλημμα των εκλογών της 2ας Ιουνίου είναι σαφές:

Ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι βάζουν τα συμφέροντα του Δήμου πάνω απ’ όλα, ή θα περάσει στα χέρια όσων εμφανίστηκαν για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελή και μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα.

Καλούμε όλους τους πολίτες που αγαπούν την πόλη τους και τις δημοτικές παρατάξεις που δεν έχουν εξαρτήσεις να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία πόλη της προόδου, της αξιοπρέπειας, της δημιουργίας, στηρίζοντας την Κυριακή 2 Ιουνίου τη Δύναμη Πολιτών και τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *