Ο Βούρος θα… επαναδραστηριοποιήσει την δημοτική αστυνομία, που ο ίδιος ως κυβερνητικός βουλευτής απέλυσε!

Σε ένα αρκετά μικρό κοινό ανέπτυξε την προγραμματική του ατζέντα ο Γιάννης Βούρος, στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη 23/5, με κυρίαρχο στοιχείο την ασφάλεια. Επενδύοντας στο αίσθημα ανασφάλειας του μέσου πολίτη, ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ υιοθέτησε πλήρως τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας και παρουσίασε την πόλη με μελανά χρώματα, όπου οι πελάτες δεν μπορούν να πλησιάσουν τα καταστήματα λόγω… εγκληματικότητας. Αυτή την εικόνα έχει για την πόλη μας, ο εκ Βριλησσίων ορμώμενος υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος ως γνωστόν την μπερδεύει με το… Ζεφύρι.

Και πώς θα λύσει ο φέρελπις πολιτικάντης το πρόβλημα αυτό; Με την επαναδραστηριοποίηση (!) της δημοτικής αστυνομίας. Ξεχνώντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου της οποίας ο ίδιος ήταν βουλευτής διέλυσε την δημοτική αστυνομία και απέλυσε όλους τους δημοτικούς αστυνόμους, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή, λοιπόν, τη δημοτική αστυνομία που ο ίδιος με την ψήφο του διέλυσε, και την οποία επανασύστησε η δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου, έρχεται σήμερα να εξαγγείλει ότι θα αναθέσει την… ασφάλεια των πολιτών. Αποδεικνύοντας πόσο άσχετος είναι με την τοπική αυτοδιοίκηση και το ρόλο της…

Είπε και άλλα… περίεργα ο κ. Βούρος, σε αυτή την ομιλία που με εμφανή δυσκολία εκφωνούσε. Όπως ότι το «στολίδι της πόλης» είναι (όχι το άλσος μας, αλλά) το γήπεδο που χτίζεται. Κι ότι το γήπεδο και η ΑΕΚ θα γίνει το brand name της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι γηπεδικές κόρνες επιβεβαίωναν σε ποιο ακριβώς κοινό απευθυνόταν ο υποψήφιος δήμαρχος. Σε αυτό που φεύγοντας από την πόλη, φρόντισε να αφήσει σε πολλά σημεία την… υπογραφή του, η οποία βέβαια είναι κιτρινόμαυρη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *