Η Νέα Χαλκηδόνα έδειξε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει τον Άρη Βασιλόπουλο

Σε ένα ακροατήριο τουλάχιστον τριπλάσιο από αυτό του 2014 μίλησε ο Άρης Βασιλόπουλος στη συνοικία Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας, την Δευτέρα 20 Μαΐου. Για δεύτερη φορά οι κάτοικοι της Νέας Χαλκηδόνας απέδειξαν ότι στηρίζουν τη δημοτική αρχή και το έργο της, χειροκροτώντας θερμά κάθε μεγάλη παρέμβαση που ανέφερε ο δήμαρχος στην ομιλία του – τον ολοκαίνουργιο Παιδικό Σταθμό της οδού Οδυσσέως, τις αναπλάσεις των παιδικών χαρών και των πλατειών, την πρώτη δομή υγείας στη Νέα Χαλκηδόνα (1η ΤΟΜΥ), αλλά και τα σχέδια για τη δημοτική συγκοινωνία που ξεκινά άμεσα, τη δημιουργία ενός δικτύου βιώσιμης κινητικότητας που ξεκινά από το Κάτω Κουκλάκι και διασχίζει όλη τη Νέα Χαλκηδόνα και τόσα άλλα. 

Ο Άρης Βασιλόπουλος έθεσε τα πραγματικά διλήμματα των εκλογών: αν θα συνεχίσει να έχει μια δημοτική αρχή που θα σχεδιάζει και θα διοικεί την πόλη με γνώμονα τα συμφέροντα των δημοτών, ή θα παραδοθεί σε κάποιους «σωτήρες» που το μόνο που παπαγαλίζουν είναι το γήπεδο. Δεν παρέλειψε να περιγράψει την εικόνα με τους γνωστούς «τοπάρχες», οι οποίοι κάθε φορά σπεύδουν να συνταχθούν με διάφορους συνδυασμούς με μοναδικό κίνητρο να εκλεγούν, αλλά και όσους διοίκησαν και φέρουν ευθύνη για την εικόνα εγκατάλειψης που άφησαν το 2014 και σήμερα εμφανίζονται ζητώντας πάλι την ψήφο των δημοτών.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά στις εκλογές του 2014 και δημοτική σύμβουλος Βάσω Αγαγιώτου, η οποία τόνισε ότι ο Άρης Βασιλόπουλος και οι συνεργάτες του είναι οι μόνοι που μπορούν να γίνουν ανάχωμα στα συμφέροντα που θέλουν να πνίξουν την πόλη.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Άρης Βασιλόπουλος ότι ο κ. Βούρος αρνήθηκε πρόσκληση της ΕΡΤ να συμμετάσχει σε debate, ενώ τον κάλεσε δημόσια σε μια προεκλογική αντιπαράθεση για το παρόν, το μέλλον, ή το παρελθόν της πόλης.

Επόμενος σταθμός η συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 20/5, στις 7μ.μ. στην Πλατεία προσκόπων Αϊδινίου, στις εργατικές πολυκατοικίες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *