Η Απομάχων βγάζει Δήμαρχο και πάλι τον Άρη Βασιλόπουλο!

Μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών, με την παρουσία πλήθους κατοίκων της περιοχής Απομάχων, έλαβε χώρα την Κυριακή 19/5 στην πλατεία Μιαούλη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης στις 26 του Μάη!

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή στην διάρκεια αυτής της θητείας κι ενημέρωσε για άλλα που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Την ομιλία του έκλεισε θέτοντας καθαρά το δίλλημα των επικείμενων εκλογών: Θα συνεχίσουμε να έχουμε μια δημοτική αρχή έντιμη, υπεύθυνη, αποτελεσματική, που σχεδιάζει το μέλλον της πόλης με γνώμονα, αποκλειστικά, το συμφέρον και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις και ιδιοτελή κίνητρα; Ή μήπως θα καταδεχτούμε να μας «φυτέψουν» μια άλλη δημοτική αρχή, που θα υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, σχεδιάζοντας σε κλειστά γραφεία για εμάς χωρίς εμάς…;

Οι πολίτες της Απομάχων δίνουν ξεκάθαρα την απάντηση: Δήμαρχος και πάλι ο Άρης Βασιλόπουλος!

Επόμενη σταθμός η συγκέντρωση που διοργανώνεται σήμερα, Δευτέρα 20/5, στις 7μ.μ. στο Κουκλάκι, στη Νέα Χαλκηδόνα (οδός Πεταλά και Κρυστάλλη).

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *