Η συνοικία Ειρήνη στηρίζει Άρη Βασιλόπουλο

Πλήθος κατοίκων της συνοικίας Ειρήνη συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου, χωρίς να πτοηθούν από την χαλαζόπτωση που προηγήθηκε, στην πλατεία Γεννηματά για την συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών.

Η γειτονιά του δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου τον υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα κι ελπίδα. Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν να γίνονται στην πρώτη θητεία του έργα που έλυσαν προβλήματα ετών, είδαν φροντίδα των δημόσιων χώρων, ανάπλαση των δημοτικών υποδομών, συνέπεια λόγων και πράξεων.

Στην επόμενη τετραετία θα κριθούν πολλά για την συγκεκριμένη γειτονιά, την μορφή της και τον χαρακτήρα της. Δεν είναι κρυφές οι επιδιώξεις για τη διαμόρφωση της γύρω περιοχής, για την εκμετάλλευση των αναξιοποίητων χώρων των εγκαταλελειμμένων εργοστασίων, αλλά και για την διεκδίκηση κοινόχρηστων χώρων που κατακρήθηκαν με αγώνες των κατοίκων. Όπως τόνισε ο Άρης Βασιλόπουλος «εμείς θα είμαστε αυτοί που θα εγγυηθούν και πάλι πως οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον των πολλών. Γιατί η δύναμή μας είναι ο απλός κόσμος που μας στηρίζει, χωρίς εξαρτήσεις από κάθε είδους συμφέροντα. Και μόνο στους συμπολίτες μας λογοδοτούμε και μαζί τους θα διαμορφώσουμε το μέλλον αυτής της πόλης».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *