Η Νέα Χαλκηδόνα υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Άρη Βασιλόπουλο

Σε μια μαζική συγκέντρωση που όμοιά της είχε να γίνει χρόνια στη Νέα Χαλκηδόνα μίλησε ο Άρης Βασιλόπουλος στην Πλατεία Κρήτης, χθες Τετάρτη 15 Μαΐου.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που έγινε στο κομμάτι αυτό του ενιαίου Δήμου, με έμφαση στο νέο παιδικό σταθμό της οδού Οδυσσέως που αυτή η δημοτική αρχή τον παρέλαβε σταματημένο στα μπετά, τον ολοκλήρωσε και λειτουργεί από το 2017, στο τρίτο νηπιαγωγείο που λειτουργεί ήδη στην πόλη αυξάνοντας κατά δεκάδες τις θέσεις προσχολικής αγωγής και στη νέα δομή υγείας –την 1η ΤΟΜΥ- που λειτουργεί για τρίτη χρονιά ήδη.

Απαντώντας στις απαξιωτικές αναφορές που έκανε πρόσφατα από τον ίδιο χώρο ο Γιάννης Βούρος απαρρίθμησε τους δρόμους που έχουν ασφαλτοστρωθεί στη Νέα Χαλκηδόνα, τις παιδικές χαρές που ανακατασκευάστηκαν, τις πλατείες που αναπλάστηκαν -μια από αυτές και η Πλατεία Κρήτης όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση, την ενίσχυση της καθαριότητας με νέο ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και μόνιμο προσωπικό, τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια που αναβαθμίστηκαν, τους αθλητικούς χώρους που ανακαινίστηκαν, εισπράττοντας θερμά χειροκροτήματα σε κάθε αναφορά. Μίλησε ακόμα για το μεγάλο έργο της μετατροπής του πρώην στρατιωτικού εργοστασίου σε σύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού, ένα σχέδιο που ήδη έχει χρηματοδοτηθεί με 2,1 εκατ. ευρώ και πρόκειται να ξεκινήσει. Εντύπωση προκάλεσαν τα οικονομικά στοιχεία που ανέφερε που αντικατοπτρίζουν το νοικοκύρεμα που πέτυχε αυτή η δημοτική αρχή.

Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η αθρόα συμμετοχή κατοίκων της περιοχής και τα συναισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Πολλοί οι «επώνυμοι» Χαλκηδονιώτες: στη συγκέντρωση διακρίναμε την επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Βάσω Αγαγιώτου, το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σιώρη, τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Δημήτρη Ζησιμάτο, την πρώην δημοτική σύμβουλο Βούλα Μαυράκη και πολλούς άλλους. Ξεκινώντας την ομιλία του ο Άρης Βασιλόπουλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στο δημοτικό σύμβουλο Νίκου Παπανικολάου για το ατύχημα που είχε.

Την εκδήλωση άνοιξε η νεώτερη υποψήφια του συνδυασμού Εύα Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην ίδρυση του Στεκιού Νεολαίας, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει σε λίγες μέρες σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου στην οδό Κ. Βάρναλη και Περικλέους. Στο τέλος παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Νέας Χαλκηδόνας.

Συνεχίζοντας τις προεκλογικές συγκεντρώσεις η Δύναμη Πολιτών πραγματοποιεί την επόμενη στην συνοικία Ειρήνη, την Παρασκευή 17/5, στις 7μ.μ.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *