Σήμερα (15/5) στις 9μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Παρά την προεκλογική περίοδο, η λειτουργία του Δήμου δεν σταματά. Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) υπ΄ρχει τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μόνο που άλλαξε είναι η ώρα έναρξης, η οποία μετακινήθηκε στις 9 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Ορισμός Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου στο Α/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για το έτος 2019.
 2. Αποδοχή ποσού 88.560 ευρώ Β’  δόσης 2019 επιχορήγησης Υπουργείου  Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κατανομή ποσού και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης, βάσει της αριθ. 7/2019 απόφασης-εισήγησης της ΔΕΠ.
 3. Έγκριση παραχώρησης ή μη χρήσης σχολικών χώρων, βάσει της αριθ.  6/2019 απόφασης της ΔΕΠ.
 4. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μετά τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Α.A.ΔΗ.ΣΥ. για τις άγονες ομάδες του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου» (Α.Μ. 115/18).
 5. Έγκριση παράτασης σύμβασης της προμήθειας με τίτλο «Αναβάθμιση συστήματος αυτόματης παρακολούθησης των αντλιών του Άλσους».
 6. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 7. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 97/2019 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 8. Τροποποίηση της αριθ. 149/2017 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την υλοποίηση προγράμματος στέγασης προσφύγων σε ενοικιαζόμενες κατοικίες ως προς την συγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής πιστοποίησης καταλληλότητας.
 9. Ένταξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας στις επιχειρήσεις/φορείς που μετέχουν στην υλοποίηση της μαθητείας του σχολικού έτους 2019-2020.
 10. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης δέσμευσης πέντε (5) θέσεων στάθμευσης για το νέο κτίριο Κ.Α.Π.Η. επί των οδών Δεκελείας 116 & Επταλόφου-Νέα Φιλαδέλφεια.
 11. Έγκριση σύναψης και όρων της τροποποίησης – παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Ανάπλαση παιδικών χαρών ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της.
 12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *