Πλήθος κατοίκων της Μαδύτου στην ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου

Πλήθος κατοίκων της Μαδύτου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου στο καφενείο «Σκαλάκια» για να ακούσουν την ομιλία του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Ήταν μια ακόμα προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών όπου οι παριστάμενοι κάτοικοι της γειτονιάς ήταν περισσότεροι από τους υποψηφίους.

Μια γειτονιά που είδε αυτά τα χρόνια σοβαρά προβλήματα που χρόνιζαν να λύνονται και μια δημοτική αρχή ταγμένη στην υπηρεσία των συμφερόντων των δημοτών. Ο Δήμαρχος μίλησε για όλα τα θέματα της περιοχής και τις προτεραιότητες που θέτει η Δύναμη Πολιτών για την επόμενη τετραετία.

«Δύναμή μας ο απλός κόσμος που βρίσκεται στο πλευρό μας, μακριά από εξαρτήσεις από κάθε είδους συμφέροντα, για να συνεχίσουμε να οικοδομούμε ένα μέλλον αξιοπρέπειας για εμάς και τα παιδιά στο Δήμο μας», τονίζει στο σχετικό δελτίο τύπου η Δύναμη Πολιτών.

Οι επισκέψεις των υποψηφίων της Δύναμης Πολιτών στις γειτονιές της πόλης συνεχίζονται καθημερινά. Επόμενη ανοικτή συγκέντρωση την Τετάρτη 15/5 στη Νέα Χαλκηδόνα, στην Πλατεία Κρήτης με ομιλητή τον Άρη Βασιλόπουλο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *