Ενθουσιασμός και μεγάλη συμμετοχή κατοίκων στην συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών στην Αγία Μαρίνα

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τους υποψήφιους της Δύναμης Πολιτών στην πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης που έγινε την Παρασκευή 10/5.

Ο Άρης Βασιλόπουλος παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στον τιτάνιο αγώνα να «σταθεί στα πόδια της» η πόλη και να αντιμετωπισθούν δομικά προβλήματα του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτής της επίμονης δουλειάς και του έργου που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε σε αυτή τη θητεία η ίδια η πλήρως ανακαινισμένη πλατεία Υψηλάντου όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση.

Ο δήμαρχος έκανε αναφορά στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα το οποίο μετά από μεγάλη πίεση δήμου και κατοίκων έφτασε να συμβασιοποιηθεί και αναμένεται στους επόμενους δυο μήνες να ξεκινήσει. Οι παριστάμενοι καταχειροκρότησαν την αναφορά του Άρη Βασιλόπουλου στο σχέδιο – πρόταση για την ανάπλαση του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ μετά τη μετεγκατάσταση του 3ου Γυμνάσιου και του 3ου Λύκειου και την κατασκευή εκεί ενός δημοτικού σταδίου ποδοσφαίρου και στίβου, που θα δώσει επιτέλους διέξοδο στη λειτουργία των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Δεκάδες κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη συγκέντρωση, αναγνωρίζοντας στην ομιλία του Δημάρχου δράσεις και έργα που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή. Τα «πηγαδάκια» που ακολούθησαν είναι ένα δείγμα της θερμής υποδοχής της γειτονιάς στη δημοτική αρχή.

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός την Κυριακή 12/5, στις 7.00 στις εργατικές πολυκατοικίες της Μαδύτου, στο καφενείο «Σκαλάκια» στην Τρωάδος.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Η απάντηση σε ψεύτες, συκοφάντες και συμπλεγματικούς…
    Tα έργα που έχουν γίνει και όσα σχεδιάστηκαν και θα υλοποιηθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *