Καπηλεία θεσμών και ΑΜΕΑ από Βούρο – ΚΙΝΑΛ

Στις 2 Μαΐου στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Για ένα σύγχρονο δήμο σε μια κοινωνική Ευρώπη» (δείτε κι εδώ το σχετικό ρεπορτάζ). Ομιλητές ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ι. Βαρδακαστάνης. Την εκδήλωση καλούσε το Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ) σύμφωνα με τα μηνύματα που στάλθηκαν σε εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) αποδέκτες.

Ποιος όμως ήταν ο φορέας που διοργάνωσε τη συγκέντρωση; Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑμεΑ, της οποίας ο Ι. Βαρδακαστάνης είναι «αιώνιος» πρόεδρος. Αυτό προκύπτει από την αίτηση με την οποία κλείστηκε η αίθουσα του ΠΠΙΕΔ. Η ΕΣΑμεΑ, λοιπόν, έκλεισε μια αίθουσα, κλήθηκαν οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεται η οργάνωση για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση ενός βιβλίου για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και την εκδήλωση καπηλεύτηκαν δυο υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ! 

Τόσος σεβασμός στους αναπήρους και στους φορείς που τους εκπροσωπούν από το ΚΙΝΑΛ και από τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας, ο οποίος κατά τα άλλα επαίρεται για την ευαισθησία του απέναντι στα ΑΜΕΑ.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *