Όταν ο Τίγρης κατεβαίνει… στα Φιλαδέλφεια – αποκλειστικό ρεπορτάζ (1)

«Βαρυσήμαντη» παρέμβαση του μεγαλοπαράγοντα Δημήτρη Μελισσανίδη στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας. Την Παρασκευή 3 Μαΐου βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή τη φορά όμως όχι για να επιθεωρήσει τις εργασίες του γηπέδου, αλλά για να επιθεωρήσει το… συνδυασμό του.

Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό μαγαζί της πόλης και οι συνδαιτυμόνες του ήταν ένας κι ένας: Γιάννης Βούρος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Ρένος Αρβανίτης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα, που προστέθηκε στο συνδυασμό για να ενισχύσει και… θεσμικά την εκπροσώπηση της ομάδας, αλλά και γνωστοί τοπικοί επιχειρηματίες: Λουκιδέλης, Κεσέρογλου («Μπαρμπαλέξης»), Χρ. Βασιλόπουλος («Θάλασσα»).

Γνωστός για τον… παρορμητικό χαρακτήρα του ο Τίγρης δεν παρέλειψε να τα… χώσει σε όσους ακόμα δεν έχουν δηλώσει στήριξη στον… ανεξάρτητο συνδυασμό του Γ. Βούρου (π.χ. Στ. Λουκιδέλης), έθεσε στόχους (π.χ. να πεισθεί ο Θ. Κοσσύφης να στηρίξει το συνδυασμό), αλλά έριξε και μερικά… γαλλικά στον Άρη Βασιλόπουλο.

Όχι, δεν μάθαμε τι αποτελέσματα δίνουν στο… πουλέν του οι δημοσκοπήσεις που γίνονται με καταιγιστικό ρυθμό στην πόλη μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *