Συμφωνητικό συνεργασίας του Δήμου με τον Φιλοζωικό Σύλλογο

Συμφωνητικό συνεργασίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κική Καραθανάση. Αναλυτικά στο δελκτίο τύπου του Δήμου:

Σημαντικά θέματα, όπως η φροντίδα των αδέσποτων αλλά και η αντιμετώπιση της εγκατάλειψής τους στους δρόμους και το Άλσος της πόλης μας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο  Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Ν. Φιλαδέλφειας, Κική Καραθανάση.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην ανάγκη ευαισθητοποίησης των κατοίκων για θέματα φιλοζωίας αλλά και υιοθεσίας των αδέσποτων και υπέγραψαν συμφωνητικό επισφραγίζοντας την καλή συνεργασία αλλά και τη στήριξη του έργου του Συλλόγου από τον Δήμο.

Είναι γνωστό, ότι οι εθελοντές του Φιλοζωικού προσφέρουν σπουδαίο έργο καθημερινά, τόσο για θέματα περισυλλογής, στείρωσης, εμβολιασμού και περίθαλψης των τραυματισμένων και άρρωστων ζώων, όσο και για την ευζωία όσων από αυτά φιλοξενούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για την προσωρινή διαβίωση τους.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *