Επιτέλους! Ο Γ. Βούρος έγινε δημότης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Μόλις σήμερα, 25 Απριλίου, ο Γ. Βούρος έγινε δημότης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ. Αν και έχει αναγγείλει την υποψηφιότητά του επισήμως εδώ και τέσσερις (4) μήνες, μόλις σήμερα κατόρθωσε να μεταδημοτεύσει στο Δήμο, όπου φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος.

Βέβαια, πρόκειται για μια «ειδική» μεταδημότευση, που δεν του δίνει το δικαίωμα ψήφου. Έτσι θα είναι ίσως ο μοναδικός διεκδικητής του δημαρχιακού αξιώματος στην πόλη μας, που… δεν θα ψηφίσει τον εαυτό του.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

5 Σχόλια

  1. Τόσο πολύ… αγαπούσε τη Νέα Φιλαδέλφεια (όπως μας λένε οι πρόθυμοι που συντάχθηκαν μαζί του) που όταν έφυγε πριν τριάντα χρόνια, πήρε και τα εκλογικά του δικαιώματα (αν και συνηθίζεται κάποιος να κρατάει τα εκλογικά του δικαιώματα στον τόπο του ακόμα κι αν μετακομίζει για να διατηρεί δεσμούς με τη γενέτειρα).
    Ε λοιπόν ο πολύς κ. Βούρος δεν ήθελε δεσμούς με την πόλη, όπως φαίνεται. Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, όπως λέει ο λαός, και πήγε για τα… μεγάλα σαλόνια (Βόρεια προάστια και Βουλή). Όχι δηλαδή ότι δεν το ξέραμε αφού έτσι κι αλλιώς τριάντα χρόνια δεν τον είχε δει κανείς πουθενά εδώ.
    Τώρα στα εξήντα τέσσερα, μακριά από την κεντρική πολιτική σκηνή και χωρίς περίπτωση επιστροφής σε αυτήν, θυμήθηκε να έρθει να παραστήσει τον Φιλαδελφειώτη και τον υποψήφιο δήμαρχο.
    Τα… «συγχαρητήριά» μου σε όσους συμπολίτες μου δέχτηκαν να πάνε από κάτω του. Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να εκλεγούν, αυτό το στίγμα (γιατί περί στίγματος πρόκειται) θα τους ακολουθεί για πολλά χρόνια. Ας πρόσεχαν.

  2. Μωρέ ΜΠΡΆΒΟ πρωτοτυπία! Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο που μεταφέρει τα πολιτικά του δικαιώματα τελευταία στιγμή και πάει και για Δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *