Η χορωδία του Δήμου στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δήμος μας, με την Χορωδία της  Κοινωφελούς Επιχείρησής του,  θα συμμετάσχει στο  11ο  Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Χορωδιών και Ορχηστρών, που διοργανώνεται στις 3, 4, και 5 Μαΐου 2019, στο Μέγαρο  Μουσικής Αθηνών, από το Σύνδεσμο Φιλαρμονικών, με την συμμετοχή 2.000 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο!   

Η Χορωδία μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με Μαέστρο την μουσικό Μαρία Κάτσαρη, πλαισιωμένη από τους:  Πανταζόπουλο Λάμπρο στο μπουζούκι, Συμιανάκη Λευτέρη στην κιθάρα, Αντωνιάδη Κώστα στα κρουστά και στο πιάνο η  ίδια η Μαρία Κάτσαρη,  θα εμφανιστεί την Κυριακή 5 Μαΐου στις 19.00 μ.μ.

Το Φεστιβάλ αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη των Αθηνών, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και το διεθνές προφίλ της, αφού προβάλλει την πόλη μας. Τα Κράτη που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: Βέλγιο, Βουλγαρία, Γεωργία, Κύπρος, Κίνα, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Σλοβενία και Ελλάδα.

Παράλληλη δράση, στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής, θα αποτελεί η παρέλαση των Φιλαρμονικών, στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας,  μέχρι το Σύνταγμα, με φόντο την Βουλή των Ελλήνων, παιανίζοντας μουσικές από τον τόπο τους.

Επίσης, είναι  σημαντικό, ότι, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη (όπως κάθε χρόνο), οργανώσεων μη κερδοσκοπικών με κοινωφελή χαρακτήρα. Φέτος θα είναι προς τους συλλόγους: «Άγγελοι Γής», «Δώσε Ζωή» και «Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης».  

*** Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.

Σημ: Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει όλες  τις παραστάσεις, ή αυτήν  της Κυριακής 5 Μαΐου ώρα 19.00, όπου θα εμφανιστεί η  Χορωδία μας, αφού πρώτα εξασφαλίσει το εισιτήριο εισόδου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ηλεκτρονικά ή από τα ταμεία του Μεγάρου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2107282333.                                 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *